ΔΕΙΤΕ

January 10, 2018

Το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας "ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2018".

Θέμα του φετινού Διαγωνισμού είναι: "Η ΓΥΝΑΙΚΑ"

Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Στο Διαγωνισμό έχουν...

January 9, 2018

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και το Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προκηρύσσουν το "2ο Μαθητικό Διαγωνισμό στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία".

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της μελέτης της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας από τους μαθητές και η γνωριμία τους με περισσότερα έργα του αρχαιοελληνικού...

January 8, 2018

Με στόχο τη βελτίωση της διαδικασίας των εβδομαδιαίων συναντήσεων ενημέρωσης Γονέων από τους Διδάσκοντες, δημιουργήθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στην είσοδο του Θεάτρου. Στο χώρο αυτό οι Γονείς θα μπορούν να συναντούν τους καθηγητές, τις ίδιες ημέρες και ώρες που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Τα μέλη...

January 7, 2018

Η Διοίκηση και οι καθηγητές του Pierce, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς προετοιμάζουμε και υποστηρίζουμε τους μαθητές του σχολείου μας στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και την εξεύρεση των ιδιαίτερων ταλέντων τους, τόσο στον ακαδημαϊκό τομέα όσο και στην ευρύτερη προσωπική τους καλλιέργεια.
Σε αυτό το πνεύμα εντάσσεται και η επιλογή των πέντε μαθητών που φοιτούν, κάθε χρόνο, στο...

January 6, 2018

Το Κέντρο Συμβουλευτικής για Σπουδές στο Εξωτερικό δίνει σε μαθητές και αποφοίτους του Pierce πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση εκτός Ελλάδος. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές του Pierce να ανοίξουν νέους...

January 5, 2018

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της 22ης SciFY Academy, με θέμα "eLearning: Εργαλεία και Μεθοδολογία" παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό – μετά από πρόσκληση των διοργανωτών – το Pierce e-tutoring online program, που αποτελεί το...

January 4, 2018

Τρεις ομάδες μαθητών της Β' Λυκείου του Pierce, προκρίθηκαν στο 2ο Γύρο του Διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) "Generation Euro Students' Award 2018", με θέμα την Ευρωπαϊκή Νομισματική Πολιτική (http://www.generationeuro.eu/):

  • η Master Minds,...
January 3, 2018

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, το Λύκειο του Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα "Ένα σχολείο διηγείται", του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ).

...

December 12, 2017

Με το μήνυμα «Επειδή αγαπάμε», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, οι μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου του Pierce μεταμορφώνουν το campus της Αγίας Παρασκευής σε μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό, με σκοπό να ενισχύσουν το Ταμείο Υποτροφιών του σχολείου και να δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους συνομηλίκους τους να σπουδάσουν.

H εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό....

December 11, 2017

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας, στις αίθουσες του Pierce, με τη συμμετοχή μαθητών - μελών των ομίλων Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας του Γυμνασίου του Pierce και των Εκπαιδευτηρίων "Παλλάδιο".

...