Το ACG Connect είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα μόνο για αποφοίτους του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce και Deree) με στόχο την δημιουργία ενός δικτύου μέσα από το οποίο μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Mέσω της πλατφόρμας οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να αναρτούν και να αναζητούν αγγελίες για εργασία, να ενημερώνονται για εκδηλώσεις καθώς και άλλες ευκαιρίες, να προσφέρουν την στήριξη τους βοηθώντας άλλους απόφοιτους ή μαθητές του Deree μέσω του προγράμματος mentoring αλλά και να βοηθήσουν στην διεύρυνση του δικτύου αυτού.

Κάνοντας τώρα εγγραφή στο ACG Connect μπορείτε να αρχίσετε άμεσα να απολαμβάνετε τα προνόμια συμμετοχής:

Ονομαστικός Κατάλογος: Βρείτε τους παλιούς φίλους και συμφοιτητές/συμμαθητές σας, κάντε νέες επαφές και δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο αποφοίτων..

Προφίλ: Ανανεώστε τα στοιχεία και την επαγγελματική δραστηριότητά σας και ενημερώστε τους συναπόφοιτούς σας σχετικά με ενέργειες, πρωτοβουλίες ή δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείστε.

Πρόγραμμα Mentoring: Δηλώστε εθελοντικά την επιθυμία σας να γίνεται μέντορας άλλων αποφοίτων, καθώς και τωρινών φοιτητών του Deree ή βρείτε και εσείς τους μέντορες που μπορούν να σας δώσουν επαγγελματικές συμβουλές και πληροφορίες ή να σας προσφέρουν ευκαιρίες.

Ευκαιρίες Εργασίας: Αναζητήστε ή προσφέρετε θέσεις εργασίας και άλλες ευκαιρίες όπως πρακτική άσκηση.

Εκδηλώσεις: Eνημερωθείτε για εκδηλώσεις που αφορούν του αποφοίτους του Κολλεγίου.

Επικοινωνία: Στείλτε ή λάβετε επικοινωνία από άλλους εγγεγραμμένους αποφοίτους μέσα από την πλατφόρμα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα: Ακολουθήστε ή δημιουργήστε μια σελίδα ειδικού ενδιαφέροντος με σκοπό να φέρετε κοντά συναποφοίτους που έχουν το ίδιο σκοπό και ενδιαφέροντα με εσάς.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Βρείτε συγκεντρωμένα σε μία σελίδα στην πλατφόρμα όλες τις δημοσιεύσεις που γίνονται στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ACG Alumni Facebook, YouTube and Flickr.

Όροι:

Το ACG Connect είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα με πρόσβαση μόνο από τους αποφοίτους του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce και Deree) την οποία διαχειρίζεται το Γραφείο Ανάπτυξης και Αποφοίτων του Κολλεγίου. Οι χρήστες πρέπει να λάβουν υπόψιν ότι οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύουν μέσα στην πλατφόρμα είναι ορατές από όλους τους χρήστες της πλατφόρμας, και το Κολλέγιο δεν έχει κανένα έλεγχο σχετικά με το πώς τα εγγεγραμμένα μέλη της πλατφόρμας θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες αυτές.

Οδηγίες:

Αποκτήστε πρόσβαση στην πλατφόρμα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: acgconnect.org

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κάνετε εγγραφή δημιουργώντας ένα όνομα και ένα κωδικό χρήστη (προτεινόμενος τρόπος εγγραφής: μέσω LinkedIn, καθώς είναι ταχύτερος και περιέχει ήδη όλες τις επαγγελματικές πληροφορίες σας). Ακολουθήστε ένα-προς-ένα τα βήματα με τις οδηγίες ώστε να προσθέσετε τις απαραίτητες πληροφορίες στο προφίλ σας. Μόλις εγγραφείτε μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα χαιρετισμού και να σ, να βρείτε απόφοιτους που γνωρίζετε, αλλά και να προσκαλέσετε και άλλους απόφοιτους επιλέγοντας το “invite alumni” στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected] ή δείτε το φυλλάδιο του ACG Connect εδώ.