Δίδακτρα & Λοιπές Παροχές

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ – Α’, Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (East Campus)

Α. Δίδακτρα

Η Διοίκηση του Κολλεγίου σάς γνωρίζει ότι το ύψος των διδάκτρων και των λοιπών παροχών για το σχολικό έτος 2024-25 καθορίστηκε ως εξής:

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Προνήπιο, με σίτιση  € 11.020
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Νήπιο, με σίτιση  € 11.020
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Δημοτικό – A’, Β’ Γυμνασίου  € 9.560
ΣΙΤΙΣΗ: Δημοτικό – Α’, Β’ Γυμνασίου  € 1.150
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (εφάπαξ, μόνο για νέους μαθητές):  € 300

Στα παραπάνω δίδακτρα, μόνο στο Νηπιαγωγείο, περιλαμβάνονται τα έξοδα για τη μεσημεριανή σίτιση των μαθητών από το ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟ που είναι η συμβεβλημένη εταιρία εστίασης (catering). Στο Δημοτικό και τις Α’ και Β’ Γυμνασίου, αντίστοιχα, στα παραπάνω δίδακτρα προστίθεται το ποσό των 1.150 €, εάν οι μαθητές ακολουθήσουν το πρόγραμμα σίτισης της εταιρίας. Η χρήση της τραπεζαρίας, εάν οι μαθητές του Δημοτικού και των Α’ και Β’ Γυμνασίου επιλέξουν να φέρουν δικό τους φαγητό, γίνεται χωρίς χρέωση.

Στα παραπάνω δίδακτρα δεν περιλαμβάνονται διάφορα έξοδα εκδρομών, επισκέψεων, απογευματινές δραστηριότητες, τα βιβλία και οι σημειώσεις, τα έξοδα αποφοίτησης, καθώς και οι στολές των μαθητών.

Β. Σχολικά Λεωφορεία

Τα κόμιστρα διαμορφώνονται ως εξής:

 Σχολικό έτος  2024-25  Ζώνη Α  Ζώνη Β  Ζώνη Γ  Ζώνη Δ
 €  1.230  € 1.480  € 1.930  € 2.200

Διευκρινίζουμε ότι σε περίπτωση γενικευμένης απεργίας των οδηγών ή των ιδιοκτητών των σχολικών λεωφορείων, η μεταφορά των μαθητών προς και από το σχολείο θα γίνεται με ευθύνη των γονέων.

Η χρήση μίας από τις δύο διαδρομές σχολικού λεωφορείου (προς το Κολλέγιο ή από το Κολλέγιο) χρεώνεται με το 75% της τιμής των μεταφορικών.


Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟ – IB (Campus Αγίας Παρασκευής)

Α. Δίδακτρα

Η Διοίκηση του Κολλεγίου σάς γνωρίζει ότι το ύψος των διδάκτρων και των λοιπών παροχών για το σχολικό έτος 2024-25 καθορίστηκε ως εξής:

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Γ’ Γυμνασίου – Γ΄ Λυκείου  € 9.500
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: IB1 – IB2  € 13.500
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (εφάπαξ, μόνο για νέους μαθητές):  € 300

Στα παραπάνω δίδακτρα δεν περιλαμβάνονται διάφορα έξοδα εκδρομών, επισκέψεων, απογευματινές δραστηριότητες, τα βιβλία, τα έξοδα αποφοίτησης, καθώς και οι στολές των μαθητών για τις παρελάσεις.

Β. Σχολικά Λεωφορεία

Τα κόμιστρα διαμορφώνονται ως εξής:

 Σχολικό έτος  2024-25  Ζώνη Α  Ζώνη Β  Ζώνη Γ  Ζώνη Δ
 €  1.140  € 1.360  € 1.890  € 2.180

Σε περίπτωση γενικευμένης απεργίας των οδηγών ή των ιδιοκτητών των σχολικών λεωφορείων, η μεταφορά των μαθητών προς και από το Κολλέγιο θα γίνεται με ευθύνη των Γονέων.
Η χρήση μίας από τις δύο διαδρομές σχολικού λεωφορείου (προς ή από το Κολλέγιο) χρεώνεται με το 75% της τιμής των μεταφορικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχολικά λεωφορεία, επισκεφτείτε τη σελίδα του Γραφείου Κίνησης.


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Τα δίδακτρα θα πρέπει να καταβληθούν μετά την αφαίρεση της προκαταβολής (ύψους 1.500 €) σε τρεις ισόποσες δόσεις: η πρώτη τον Οκτώβριο, η δεύτερη τον Δεκέμβριο και η τελευταία τον Φεβρουάριο.

Επίσης, για τους μαθητές του Pierce ισχύουν για τη χρονιά 2024-25 οι ακόλουθες εκπτώσεις:

α) Για οικογένειες με δύο παιδιά που φοιτούν στο Pierce, γίνεται έκπτωση στο μεγαλύτερο παιδί 5% στα δίδακτρα και 50% στα κόμιστρα.
β) Για οικογένειες με τρία παιδιά που φοιτούν στο Pierce, γίνεται έκπτωση στο μεγαλύτερο παιδί 50% στα δίδακτρα και 50% στα κόμιστρα για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά.
γ) Μαθητές του Pierce που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Deree, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα Υποτροφίες για Σπουδές στο Deree και να πληροφορηθούν τις εκπτώσεις στα δίδακτρα, που δικαιούνται.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ PIERCE

Η πληρωμή των διδάκτρων και λοιπών παροχών γίνεται με τη χρήση κωδικού πληρωμής RF και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Σε όλες τις ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν στο δίκτυο ΔΙΑΣ, επιλέγοντας στο μενού των πληρωμών είτε την ενιαία συναλλαγή πληρωμής, είτε στην ενότητα των εκπαιδευτικών οργανισμών την πληρωμή “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-RF“.
  2. Με online πληρωμή, είτε με την χρήση κάρτας είτε μέσω της υπηρεσίας IRIS, μέσα από την πλατφόρμα “mypierce”, επιλέγοντας “ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ” ή στον ιστότοπο ON LINE Πληρωμή Διδάκτρων.
  3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στο Ταμείο του Κολλεγίου.
  4. Με κατάθεση στο Ταμείο του Κολλεγίου προσωπικής ή τραπεζικής επιταγής.
  5. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή μέσω της πλατφόρμας Flywire.

Μπορείτε να βρείτε τον κωδικό πληρωμής RF στην πλατφόρμα “myPierce” στη σελίδα “ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ”.

Η πολιτική του Κολλεγίου είναι να μη δέχεται μετρητά.

Το Ταμείο του Κολλεγίου παραμένει ανοικτό από τις 8:30 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Γραφείο Λογαριασμών Μαθητών