Δίδακτρα & Λοιπές Παροχές

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ – Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (East Campus)

Α. Δίδακτρα

Η Διοίκηση του Κολλεγίου σάς γνωρίζει ότι το ύψος των διδάκτρων και των λοιπών παροχών για το σχολικό έτος 2023-2024 καθορίστηκε ως εξής:

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Προνήπιο, με σίτιση  € 10.600
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Νήπιο, με σίτιση  € 10.300
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Δημοτικό – A’ Γυμνασίου  € 9.200
ΣΙΤΙΣΗ: Δημοτικό – Α Γυμνασίου  € 1.100
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (εφάπαξ, μόνο για νέους μαθητές):  € 300

Στα παραπάνω δίδακτρα, μόνο στο Νηπιαγωγείο, περιλαμβάνονται τα έξοδα για τη μεσημεριανή σίτιση των μαθητών από συμβεβλημένο catering. Στο Δημοτικό και την Α’ Γυμνασίου, αντίστοιχα, στα παραπάνω δίδακτρα προστίθεται το ποσό των 1.100 €, εάν οι μαθητές ακολουθήσουν το πρόγραμμα σίτισης του συμβεβλημένου catering. Η χρήση της τραπεζαρίας, εάν οι μαθητές του Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου επιλέξουν να φέρουν δικό τους φαγητό, γίνεται χωρίς χρέωση.

Στα παραπάνω δίδακτρα δεν περιλαμβάνονται διάφορα έξοδα εκδρομών, επισκέψεων, απογευματινές δραστηριότητες, τα βιβλία, τα έξοδα αποφοίτησης, καθώς και οι στολές των μαθητών για τις παρελάσεις.

Β. Σχολικά Λεωφορεία

Τα κόμιστρα διαμορφώνονται ως εξής:

 Σχολικό έτος  2023-24  Ζώνη Α  Ζώνη Β  Ζώνη Γ  Ζώνη Δ
 €  1.110  € 1.340  € 1.760  € 2.000

Διευκρινίζουμε ότι σε περίπτωση γενικευμένης απεργίας των οδηγών ή των ιδιοκτητών των σχολικών λεωφορείων, η μεταφορά των μαθητών προς και από το σχολείο θα γίνεται με ευθύνη των γονέων.

Η χρήση μίας από τις δύο διαδρομές σχολικού λεωφορείου (προς το Κολλέγιο ή από το Κολλέγιο) χρεώνεται με το 75% της τιμής των μεταφορικών.


Β’, Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟ – IB (Campus Αγίας Παρασκευής)

Α. Δίδακτρα

Η Διοίκηση του Κολλεγίου σάς γνωρίζει ότι το ύψος των διδάκτρων και των λοιπών παροχών για το σχολικό έτος 2023-2024 καθορίστηκε ως εξής:

 Σχολικό Έτος 2023-24 Δίδακτρα
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Β’ Γυμνασίου – Γ΄ Λυκείου  € 9.140
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: IB1 – IB2  € 13.200
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (εφάπαξ, μόνο για νέους μαθητές):  € 300

Στα παραπάνω δίδακτρα δεν περιλαμβάνονται διάφορα έξοδα εκδρομών, επισκέψεων, απογευματινές δραστηριότητες, τα βιβλία, τα έξοδα αποφοίτησης, καθώς και οι στολές των μαθητών για τις παρελάσεις.

Β. Σχολικά Λεωφορεία

Τα κόμιστρα διαμορφώνονται ως εξής:

 Σχολικό έτος  2023-24  Ζώνη Α  Ζώνη Β  Ζώνη Γ  Ζώνη Δ
 €  1.060  € 1.250  € 1.740  € 2.000

Σε περίπτωση γενικευμένης απεργίας των οδηγών ή των ιδιοκτητών των σχολικών λεωφορείων, η μεταφορά των μαθητών προς και από το Κολλέγιο θα γίνεται με ευθύνη των Γονέων.
Η χρήση μίας από τις δύο διαδρομές σχολικού λεωφορείου (προς ή από το Κολλέγιο) χρεώνεται με το 75% της τιμής των μεταφορικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχολικά λεωφορεία, επισκεφτείτε τη σελίδα του Γραφείου Κίνησης.


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Τα δίδακτρα θα πρέπει να καταβληθούν μετά την αφαίρεση της προκαταβολής (ύψους 1.500 €) σε τρεις ισόποσες δόσεις: η πρώτη τον Οκτώβριο, η δεύτερη τον Δεκέμβριο και η τελευταία τον Φεβρουάριο.

Επίσης, για τους μαθητές του Pierce ισχύουν για τη χρονιά 2023-24 οι ακόλουθες εκπτώσεις:

α) Για οικογένειες με δύο παιδιά που φοιτούν στο Pierce, γίνεται έκπτωση στο μεγαλύτερο παιδί 5% στα δίδακτρα και 50% στα κόμιστρα.
β) Για οικογένειες με τρία παιδιά που φοιτούν στο Pierce, γίνεται έκπτωση στο μεγαλύτερο παιδί 50% στα δίδακτρα και 50% στα κόμιστρα για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά.
γ) Μαθητές του Pierce που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Deree, μπορούν να επισκεφθούν το σχετικό σύνδεσμο και να πληροφορηθούν τις εκπτώσεις στα δίδακτρα, που δικαιούνται.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ PIERCE

1. Με κατάθεση στις παρακάτω τράπεζες:

  • Εθνική Τράπεζα μέσω του μενού πληρωμών (δείτε παρακάτω, οδηγίες για ηλεκτρονική πληρωμή Α)
  • Eurobank μέσω του μενού πληρωμών (δείτε παρακάτω, οδηγίες για ηλεκτρονική πληρωμή Β)
  • Τράπεζα Πειραιώς μέσω του μενού πληρωμών (δείτε παρακάτω, οδηγίες για ηλεκτρονική πληρωμή Γ)
  • Alpha Bank, αριθμός λογαριασμού: 436002002001717 (IBAN: GR8901404360436002002001717)
    Στη θέση ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ της απόδειξης είσπραξης της Alpha Bank είναι απαραίτητο να αναγράφεται πρώτα ο 7ψήφιος κωδικός του μαθητή και, στη συνέχεια, το ονοματεπώνυμό του.

2. Με κατάθεση στο Ταμείο του Κολλεγίου προσωπικής ή τραπεζικής επιταγής.

3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο Ταμείο του Κολλεγίου.

4. Με online πληρωμή στον ιστότοπο του Κολλεγίου www.pierce.gr/online-payment

Οδηγίες για ηλεκτρονική πληρωμή:

Α. Εθνική Τράπεζα: με ηλεκτρονική συναλλαγή στις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ATM) ή με ηλεκτρονική πληρωμή στο i-bank της τράπεζας, επιλέγοντας ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-Pierce College και χρησιμοποιώντας απαραιτήτως τον 7ψήφιο κωδικό πληρωμής του μαθητή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Β. Eurobank: Με ηλεκτρονική πληρωμή στο e-banking της τράπεζας, επιλέγοντας ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ΑΛΛΟ/ Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-Pierce College και χρησιμοποιώντας απαραιτήτως τον 7ψήφιο κωδικό πληρωμής του μαθητή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Γ. Τράπεζα Πειραιώς: Με ηλεκτρονική πληρωμή στο Winbank της τράπεζας, επιλέγοντας ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-Pierce College και χρησιμοποιώντας απαραιτήτως τον 7ψήφιο κωδικό πληρωμής του μαθητή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η πολιτική του Κολλεγίου είναι να μη δέχεται μετρητά.

Το Ταμείο του Κολλεγίου παραμένει ανοικτό από τις 8:30 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ