Καλώς ήλθατε στη σελίδα νέων μαθητών του Pierce!

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την εισαγωγή νέων μαθητών στο Γυμνάσιο,  Λύκειο και International Baccalaureate Diploma Program του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, για τη διαδικασία και την ύλη των εξετάσεων, αλλά και για τις μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες που προσφέρει το Pierce.

Εξετάσεις εισαγωγής

Για την εισαγωγή στο Pierce, οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα των Αγγλικών, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους μαθητές της Α’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου να εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών και της Ελληνικής Γλώσσας για να διεκδικήσουν ακαδημαϊκή υποτροφία. Μάθετε περισσότερα.

Υποτροφίες και άλλες μορφές οικονομικής ενίσχυσης

Κάθε χρόνο το Pierce προσφέρει σε ολοένα και περισσότερους μαθητές την ευκαιρία να φοιτήσουν στο σχολείο μέσω ακαδημαϊκών, αθλητικών, μουσικών και άλλων υποτροφιών, καθώς και μέσω προγραμμάτων οικονομικής ενίσχυσης. Μάθετε περισσότερα.

Εγγραφές Νέων Μαθητών

Ενημερωθείτε για την διαδικασία εγγραφής και συμπληρώστε online την αίτηση εγγραφής καθώς και την αίτηση χρήσης λεωφορείου. Μάθετε περισσότερα.

FAQ – Χρήσιμες πληροφορίες

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη διαδικασία εγγραφών, τη διεκδίκηση υποτροφιών και άλλα θέματα σχετικά με την εισαγωγή στο Pierce. Μάθετε περισσότερα.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό μας φυλλάδιο
και ανακαλύψτε γιατί το Pierce είναι η επιλογή που αξίζει!