Μαθητική Ζωή – Όμιλοι

Μαθητική Ζωή – Σχολικό Έτος  2020 – 21

Όμιλοι Λυκείου εντός του σχολικού προγράμματος

Στις αρχές Οκτωβρίου, ξεκινά η λειτουργία των Ομίλων του πρωινού προγράμματος. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄, Β΄ Λυκείου και του ΙΒ (1 και 2) θα επιλέξουν ανάμεσα σε, συνολικά, 36 Ομίλους Τέχνης, Αθλητισμού, Λόγου & Έκφρασης, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Περιβάλλοντος και Γενικών Ενδιαφερόντων, που θα λειτουργούν την 6η περίοδο της Τετάρτης, κάθε εβδομάδα. Λόγω των ειδικών συνθηκών της φετινής χρονιάς, οι μαθητές κάθε τάξης θα μπορούν να επιλέξουν μόνο ανάμεσα στους Ομίλους της τάξης τους, για να αποφευχθεί η ανάμειξη με μαθητές άλλων τάξεων.

Οι σχολικοί όμιλοι βρίσκονται στην πρωτοπορία της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές μας να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ταλέντα τους, να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητά τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες μέσα στο πνεύμα της συλλογικής εργασίας.

Οι όμιλοι, είτε συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους για αρκετά χρόνια, είτε δημιουργούνται καινούργιοι κάθε χρονιά, δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά και καθηγητές ν΄ ασχοληθούν με κάτι αγαπημένο και ξεχωριστό.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους ομίλους που θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά:

Όμιλοι Λυκείου 2021-22

Απογευματινοί Όμιλοι Γυμνασίου / Λυκείου

Στο Κολλέγιο λειτουργούν και όμιλοι στη διάρκεια του Απογευματινού προγράμματος. Εδώ μπορείτε να δείτε την περιγραφή των ομίλων που θα λειτουργήσουν φέτος, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τα δρομολόγια των απογευματινών λεωφορείων, καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής.