Μαθητική Ζωή – Όμιλοι

Μαθητική Ζωή – Σχολικό Έτος  2021 – 22

Όμιλοι Γυμνασίου εντός του σχολικού προγράμματος

Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία των ομίλων, που και φέτος θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου θα επιλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 46 διαφορετικούς ομίλους, Τέχνης, Θετικών Επιστημών, Τεχνολογίας, Καινοτομίας & Περιβάλλοντος, Αθλητισμού, Λόγου και Έκφρασης, Ανθρωπιστικών και Γενικών Ενδιαφερόντων, που θα λειτουργούν με υπεύθυνους Καθηγητές, σε ειδικά αφιερωμένη ώρα, μέσα στο σχολικό πρόγραμμα (6η περίοδος της Τετάρτης, κάθε εβδομάδα).

Λόγω των ειδικών συνθηκών (αποφυγή συγχρωτισμού), οι μαθητές/μαθήτριες κάθε τάξης θα έχουν πρόσβαση σε διαφορετικές επιλογές.

Οι σχολικοί όμιλοι βρίσκονται στην πρωτοπορία της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές μας να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ταλέντα τους, να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητά τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες μέσα στο πνεύμα της συλλογικής εργασίας.

Οι όμιλοι, είτε συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους για αρκετά χρόνια, είτε δημιουργούνται καινούργιοι κάθε χρονιά, δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά και καθηγητές ν΄ ασχοληθούν με κάτι αγαπημένο και ξεχωριστό.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τους ομίλους που θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά:

Όμιλοι Γυμνασίου 2021-22

Απογευματινοί Όμιλοι Γυμνασίου / Λυκείου

Στο Κολλέγιο λειτουργούν και όμιλοι στη διάρκεια του Απογευματινού προγράμματος. Εδώ μπορείτε να δείτε την περιγραφή των ομίλων που θα λειτουργήσουν φέτος, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τα δρομολόγια των απογευματινών λεωφορείων, καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής.