Σχολική Σίτιση

Νεανικό, trendy, με λιτή διακόσμηση σε γήινους τόνους και απόλυτα λειτουργικό το εστιατόριο του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος (Pierce – Deree ), που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή (Γραβιάς 6) καλύπτει τις ανάγκες εστίασης των σπουδαστών, των καθηγητών και των εργαζομένων του ιδρύματος. Πρόκειται για μία αποκλειστική συνεργασία, που ξεκίνησε το 2012 και αναδεικνύει, μεταξύ άλλων, την ικανότητα του Δειπνοσοφιστήριον Catering στον τομέα της μαζικής εστίασης.

Από το 1996, τo Δειπνοσοφιστήριον Catering θέτει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην ελληνική γαστρονομία, εστιάζοντας στην αυθεντικότητα, την ποιότητα και την υψηλή αξιοπιστία. Πλέον, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θεωρείται συνώνυμο της εμπνευσμένης κουζίνας, με κύρος και φιλοσοφία που καταδεικνύεται και από την αποκλειστική διαχείριση των Café-Restaurants του Μουσείου Μπενάκη (Κολωνάκι & Πειραιώς) καθώς και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στα οποία και διατηρεί το αποκλειστικό προνόμιο διοργάνωσης κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, σε ειδικούς χώρους των Μουσείων. (www.dipnosofistirion.gr).

Η επιλογή των γευμάτων πραγματοποιείται από διατροφολόγο αλλά και με την επιμέλεια του επικεφαλής σεφ μας Δημήτρη Σκαρμούτσο, ενώ το φαγητό παρασκευάζεται καθημερινά από επιλεγμένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας βάσει του προτύπου EN ISO 22000:2005, καθώς και πιστοποίηση στη «χρυσή κατηγορία» βιολογικής κουζίνας (Bio Kοuzina Gold) σύμφωνα με το πρότυπο Bio Kouzina του BΙΟ Hellas, του αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.

Οι γονείς των μαθητών που γευματίζουν στο σχολείο διατηρούν την πλήρη ευθύνη για τη σίτιση των παιδιών τους, καθώς η εταιρεία δε μπορεί να είναι ενήμερη για τυχόν θρησκευτικούς ή ιατρικούς λόγους (αλλεργίες, ειδική διατροφή κ.α.) που περιορίζουν τις διατροφικές επιλογές του παιδιού.


Στο χώρο της τραπεζαρίας μπορούν να γευματίζουν και οι μαθητές που φέρνουν φαγητό από το σπίτι.
Σε κάθε περίπτωση, για τους μαθητές που χρησιμοποιούν την τραπεζαρία του σχολείου ισχύουν οι κανόνες συμπεριφοράς, όπως περιγράφονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας Γυμνασίου & Λυκείου.