Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη – Πηγές

Γενική Πληροφόρηση
Credo Reference Oxford English Dictionary Oxford Reference Online
Διαθέτει τεράστιο όγκο ποιοτικών πληροφοριών που περιέχονται σε πάνω από 170 ειδικές εγκυκλοπαίδειες και πληροφοριακά έργα. Ηλεκτρονική έκδοση του περιεκτικότερου αγγλικού λεξικού. Περιέχει ορισμούς από γενικά, ειδικά λεξικά και πληροφοριακά έργα για περισσότερες από 100 γλώσσες. Καλύπτει σχεδόν όλους τους επιστημονικούς κλάδους.
Ειδική Πληροφόρηση
Περιλαμβάνει άρθρα πλήρες κείμενου από πάνω από 300 περιοδικά που καλύπτουν όλους τους τομείς των τεχνών καθώς και αναπαραγωγές έργων τέχνης. Παρέχει πλήρη πρόσβαση σε άρθρα περιοδικών και όλων των υπόλοιπων πηγών των λογοτεχνικών βάσεων της Gale. Περιέχει πλήρη κείμενα άρθρων, κεφάλαια βιβλίων, διατριβές,  κ.α. σε όλους τους τομείς της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαιαγορών, των οικονομικών προβλέψεων και της οικονομίας της εργασίας.
Oxford Art Online Oxford Music Online Drama Online
Συλλογή πληροφοριακών βιβλίων σχετικά με τέχνη, καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά κινήματα. Συλλογή πληροφοριακών βιβλίων σχετικά με μουσική, μουσικούς, συνθέτες, κ.λπ. Συλλογή θεατρικών έργων και μονολόγων από διαφορετικές χρονικές περιόδους από τον Αισχύλο έως και τη σημερινή εποχή. Παρέχει κριτικές αναλύσεις καθώς και μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις και ηχογραφήσεις.
Βάσεις Δεδομένων
Gale Opposing Viewpoints in Context SIRS Researcher
Άρθρα σχετικά με επίκαιρα κοινωνικά θέματα. Άρθρα από περιοδικά και εφημερίδες σχετικά με επίκαιρα κοινωνικά θέματα.
Επιστημονικά ‘Αρθρα
Academic Search Premier
Άρθρα από περιοδικά και εφημερίδες που καλύπτουν όλα τα επιστημονικά πεδία. Περιέχει επιστημονικά άρθρα από όλους τους ακαδημαϊκούς τομείς
Εφημερίδες – Περιοδικά
The Economist
Βρετανική εβδομαδιαία εφημερίδα που επικεντρώνεται στη διεθνή πολιτική σκηνή, σε επιχειρηματικές ειδήσεις και απόψεις.