Αναζήτηση στο Διαδίκτυο

Μηχανές αναζήτησης
Yahoo Ask Hotbot
Διαδικτυακή πύλη με υπηρεσίες αναζήτησης Eπιτρέπει ολοκηρωμένες ερωτήσεις. Αγγλικά Eυρετηριάζει όλο το κείμενο, διαθέτει φίλτρα ημερομηνίας, τόπου, τύπου, μέσου
Duck Duck Go Sweet Search Biznar
Δεν καταγράφει τις αναζητήσεις Yψηλής ποιότητας περιεχόμενο, επιλέγμενο από ερευνητές, βιβλιοθηκονόμους και εκπαιδευτικούς Αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων
Yippy Vos
Μηχανή αναζήτησης ομαδοποίησης των αποτελεσμάτων Συλλογή στατικών ιστοσελίδων για τη λογοτεχνία, ανθρωπιστικές, πολιτιστικές μελέτες.
Μηχανές αναζήτησης για το Γυμνάσιο
Fact Monster Awesome Library
Προσανατολισμένο στις ανάγκες των παιδιών 37.000 επιλεγμένοι διαδικτυακοί τόποι για την εκπαίδευση Σελίδα αναζήτησης στο διαδίκτυο που σχεδιάστηκε για παιδιά από βιβλιοθηκονόμους, με φιλικά προς τα παιδιά αποτελέσματα.
Θεματικοί Κατάλογοι
Internet Public Library Dmoz Virtual Library
Στατικός θεματικός κατάλογος με έγκυρες πηγές στο Web, επιλεγμένες από εξειδικευμένους ειδικούς πληροφόρησης / βιβλιοθηκονόμους. O μεγαλύτερος θεματικός κατάλογος του Παγκόσμιου Ιστού έχει τώρα ένα στατικό χώρο οποίος περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που έγιναν διαθέσιμες κατά τη λειτουργία του Open Directory Project. Ξεκίνησε από τον Tim Berners-Lee, τον δημιουργό της HTML και κατά πολλούς του ίδιου του διαδικτύου, το 1991 στο CERN της Γενεύης. Συντηρείτε από εθελοντές.
Robby
Θεματικός και γεωγραφικός κατάλογος που περιλαμβάνει μηχανή αναζήτησης για ελληνικές και διεθνείς συνδέσεις.