Summer Camp

2019 Pierce Summer Camp

Το σχολείο τελειώνει, το Summer Camp αρχίζει!

5 εβδομάδες (17 Ιουνίου – 19 Ιουλίου 2019)
Δευτέρα – Παρασκευή (09:00 – 17:00)

1987 – 2019 / 32 χρόνια Summer Camp!

Σας περιμένουμε στο Open House του Summer Camp το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, 11:00–13:00 στην πισίνα του Κολλεγίου για να γνωριστούμε και να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας!

Για on-line εγγραφή πατήστε ΕΔΩ
(Η εγγραφή γίνεται μόνο online)

Διαβάστε το Ενημερωτικό μας Φυλλάδιο ΕΔΩ
Δείτε τις Διαδρομές Λεωφορείων ΕΔΩ
Για την Αίτηση Συμμετοχής πατήστε  ΕΔΩ
Για την Ιατρική Βεβαίωση πατήστε ΕΔΩ
Για τους Τρόπους Πληρωμής πατήστε ΕΔΩ
Για τους Όρους Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ
Για το Menu πατήστε ΕΔΩ
Για τις Συχνές Ερωτήσεις πατήστε ΕΔΩ

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένα σχολείο με μεγάλη παράδοση και ιστορία στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το Summer Camp αποτελεί ένα κομμάτι αυτής της παράδοσης. Το θερινό αυτό πρόγραμμα που προσφέρεται από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ και έχει σκοπό να δώσει αξέχαστες εμπειρίες σε παιδιά και εφήβους, οι οποίες απορρέουν από ένα πλούσιο και ισορροπημένο αθλητικό, εκπαιδευτικό και εικαστικό πρόγραμμα, το οποίο υποστηρίζει ενεργά τη φιλοσοφία του Pierce, εμπνευσμένη από το ρητό «Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί».

Το θερινό αυτό πρόγραμμα πραγματοποιείται μετά τη λήξη του σχολικού έτους και είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις αθλητικές, καλλιτεχνικές και μαθησιακές αναζητήσεις παιδιών 6-14 ετών (στο Summer Camp γίνονται δεκτά παιδιά που το Σεπτέμβριο θα πάνε στην Α’ Δημοτικού και μεγαλύτερα), που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους.

Τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ή εμπειρίας. Το πρόγραμμα είναι πρωτίστως στην Ελληνική γλώσσα, αλλά η χρήση της Αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιείται παράλληλα από τους εκπαιδευτές.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Περιλαμβάνουν κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων 50 μέτρων, 4 κλειστά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, 6 γήπεδα τένις, 3 αίθουσες χορού, 1 γήπεδο ποδοσφαίρου (με τελευταίας γενιάς οικολογικό συνθετικό χλοοτάπητα), στίβο 6 διαδρομών με ταρτάν, καθώς και ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. Οι αίθουσες των απογευματινών δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν εργαστήρι καλλιτεχνικών, εργαστήρια πληροφορικής, αίθουσα οικιακής οικονομίας, και θέατρο.

Το Summer Camp στελεχώνεται από άριστους και έμπειρους προπονητές, καθηγητές και συνεργάτες, κυρίως του Pierce και του Deree, που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους, την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά.
Οι προπονητές και οι καθηγητές υποστηρίζονται από μία ομάδα camp counselors (επιλεγμένων φοιτητών του Deree), που βοηθούν στην αρμονική και ασφαλή λειτουργία του προγράμματος, συνοδεύοντας και εποπτεύοντας τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Summer Camp.

ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (9:00 – 12:00)

Το πρωινό αθλητικό πρόγραμμα στοχεύει στην καλλιέργεια των αθλητικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσω αθλημάτων και δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, τένις, Tae Kwon Do, kid’s-Pilates, hip-hop και στίβο. Το παιδί κάθε εβδομάδα μπορεί να επιλέξει 2 από αυτές τις δραστηριότητες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (12:00-12:45) – ΓΕΥΜΑ (12:45 – 13:30)

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δραστηριότητες αναψυχής όπως τοξοβολία, αναρρίχηση, επιτραπέζια παιχνίδια, πινγκ-πονγκ, κ.ά. Στη συνέχεια οδηγούνται στην τραπεζαρία όπου θα γευματίσουν. Το μενού έχει σχεδιαστεί κατάλληλα από το διατροφολόγο του Summer Camp, ώστε να καλύπτει απόλυτα τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή υγιεινών και βιταμινούχων τροφών.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (13:30 – 17:00)

Το απογευματινό πρόγραμμα στοχεύει στην εκμάθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως της Αγγλικής γλώσσας, της χρήση Η/Υ (βασικές λειτουργίες, MS Office, ρομποτική, web design) ανάλογα με το επίπεδο γνώσης, παράλληλα με την καλλιέργεια και ανάδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων όπως δημιουργική γραφή, θέατρο, ζωγραφική, γλυπτική, ταχυδακτυλουργική τέχνη, μαγειρική, κόμικς και τραγούδι. Το παιδί κάθε εβδομάδα μπορεί να επιλέξει δύο από αυτές τις δραστηριότητες.

Κόστος ανά πακέτο εβδομάδων

1 Εβδομάδα  325€
2 Εβδομάδες  540€
3 Εβδομάδες  720€
4 Εβδομάδες  865€
5 Εβδομάδες  970€

(Δίνεται 10% έκπτωση για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας που συμμετέχει – μόνο στο κόστος του προγράμματος, όχι στην υπηρεσία μεταφοράς).

Μεταφορά με λεωφορείο: 90€ ανά εβδομάδα
Η χρήση μόνο πρωϊνής ή μόνο απογευματινής διαδρομής χρεώνεται με το 75% της τιμής των μεταφορικών.

Η πληρωμή προκαταβάλλεται για κάθε πρόγραμμα, και γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή στο ταμείο του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ στην είσοδο του Deree Gym, με μετρητά ή μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας και με δυνατότητα έως έξι (6) άτοκων δόσεων.

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 210-6009800, εσωτ.1319, 1345 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00).

Fax: 210 600-8913
Email: [email protected]

Το Pierce Summer Camp υλοποιείται από τον Αθλητικό Σύλλογο Κολλεγίου Ντερή.