Κλείστε θέση!

Φέτος, Γονείς, μαθητές απόφοιτοι και μέλη του προσωπικού θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους, μόνιμο, αποτύπωμα στο Σχολείο και να ενισχύσουν το αθλητικό πρόγραμμά του, “υιοθετώντας” ένα κάθισμα στο East Campus ή στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Με μία εφάπαξ δωρεά, θα αναγραφεί το όνομά σας ή το μήνυμα της επιλογής σας σε μία αναμνηστική πλακέτα, που θα τοποθετηθεί σε ένα από τα καθίσματα του νέου γηπέδου στο East Campus ή στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

NEW field and track stadium East Campus

Στην πλακέτα μπορεί να αναγραφεί:

  • το όνομα ενός μαθητή, ενός μέλους της οικογένειάς σας ή ενός δασκάλου, ενός προπονητή ή ενός άλλου ιδιαίτερου ατόμου που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη ζωή σας
  • το δικό σας όνομα, ως έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξής σας στο Σχολείο
  • το έτος αποφοίτησής σας ή ένα αγαπημένο μότο
  • το όνομα της επιχείρησης ή του οργανισμού σας
  • το όνομα ενός αθλήματος ή μιας ομάδας

Ύψος Δωρεών

Με €500 μπορείτε να “υιοθετήσετε” θέση που βρίσκεται στο κέντρο του Σταδίου (δείτε τον χάρτη για περισσότερες λεπτομέρειες).

Με €250 μπορείτε να “υιοθετήσετε” θέση που βρίσκεται στο υπόλοιπο γήπεδο (δείτε τον χάρτη για περισσότερες λεπτομέρειες).

East Campus Στάδιο:

Αγία Παρασκεύη Στάδιο:

Δωρεές

Όλες οι δωρεές θα αξιοποιηθούν για κάλυψη του κόστους λειτουργίας των γηπέδων, του εκπαιδευτικού προγραμματισμού, καθώς και τη διατήρηση της ποιότητας των εγκαταστάσεων.

Είστε έτοιμοι να κλείσετε θέση;

Κλείστε θέση! στο East Campus:

Κλείστε θέση στο Campus της Αγίας Παρασκευής:

Ή στείλτε τραπεζικό έμβασμα

Εθνική Τράπεζα: IBAN GR4501101800000018048000105

Alpha Bank: IBAN GR2601401120112002002020224

Αποδέκτης – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Αναγράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας στην τραπεζική κατάθεση, το γήπεδο για το οποίο κάνετε τη δωρεά (East Campus ή Αγία Παρασκευή) μαζί με το επιθυμητό όνομα/ μήνυμα για την πλακέτα (Κλείστε Θέση)

Αναγνώριση Δωρητών

Η πλακέτα με το όνομα/ μήνυμα της επιλογής σας θα παραμείνει στη θέση της σε όλη τη διάρκεια ζωής του καθίσματος, ως ανάμνηση της συνεισφοράς σας.

Τα ονόματα των δωρητών θα αναγραφούν στον ιστότοπο του Pierce και του Deree, για ένα χρόνο.

Σημείωση – Η ονοματοδοσία της θέσης δεν συνεπάγεται χρήση της θέσης σε εκδηλώσεις με εισιτήριο εισόδου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Ανάπτυξης και Αποφοίτων στο τηλ. 210 6009800 ext. 1239, ή μπορείτε να στείλετε email στο agiannakopoulou@acg.edu