3ος διαγωνισμός Racecar Challenge

Το 3ο Racecar Challenge θα λάβει χώρα στο Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος το Σάββατο  13 Απριλίου 2024 και θα αναμεταδίδεται διαδικτυακά. Ο διαγωνισμός θα  βασίζεται στους κώδικες που θα έχουν γράψει οι συμμετέχουσες ομάδες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μαθήματος miniRacecar. Την ημέρα του διαγωνισμού, είναι πιθανόν οι μαθητές να κληθούν να δημιουργήσουν έναν κώδικα που θα επιλύει μια επιπλέον άγνωστη δοκιμασία time trial (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο 2023). Δεν θα απαιτηθεί φυσικό αυτοκίνητο.

Μέχρι τις 8 Απριλίου 2024, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες πρέπει να έχουν υποβάλει τον κώδικά τους στο Pierce. Οι ομάδες θα κατατάσσονται με βάση τον χρόνο τους στις 4 πρώτες χρονομετρήσεις (5 χρονομετρήσεις στην περίπτωση που κληθούν να διαγωνιστούν σε μια επιπλέον δοκιμασία την ημέρα του διαγωνισμού). Στη συνέχεια, οι 8 πρώτες ομάδες θα διαγωνιστούν σε ζευγάρια και οι 4 νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν ξανά σε ζευγάρια. Οι 2 νικήτριες ομάδες θα διαγωνιστούν στη συνέχεια στον τελικό γύρο, ο νικητής του οποίου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό διαγωνισμό του BWSI.  

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο 3ο Racecar Challenge

  • Να πληρούν τις προϋποθέσεις παρακολούθησης του miniRacecar.
  • Να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους έως τις 12 Οκτωβρίου 2023, ώρα 18:00.
  • Να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τα 3 πρώτα Labs του miniRacecar έως τις 8 Απριλίου 2024.
  • Να συμμετέχουν σε μια ομάδα που θα απαρτίζεται από 2 έως 4 μέλη, τα οποία θα πληρούν όλες τις προαναφερθείσες πρoϋποθέσεις συμμετοχής στο 3ο Racecar Challenge.

Διαβάστε εδώ συνολικά τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό.