ΔΕΙΤΕ

Pierce

Η φιλοσοφία μας

Στο Pierce πιστεύουμε σε μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Η αποστολή μας είναι να διαμορφώνουμε αυτόνομες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, μέσα από την προσφορά ενός ολιστικού μοντέλου εκπαίδευσης. Οι μαθητές μας δεν καλούνται μόνο να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, καλλιεργώντας παράλληλα τα ταλέντα τους! Στόχος μας είναι να τους παρέχουμε μία ζωντανή μαθητική ζωή γεμάτη συναρπαστικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

Η μακροχρονη

εκπαιδευτικη μας παραδοση

Μετά από 143 χρόνια ιστορίας το σχολείο μας έχει να επιδείξει ένα πλούσιο ιστορικό μαθητικών επιτευγμάτων και ακαδημαϊκών διακρίσεων, με την πλειονότητα των μαθητών μας να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε κορυφαία πανεπιστήμια σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευσή μας να προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις σύγχρονες ανάγκες έχει ως αποτέλεσμα να παρέχουμε ένα υποδειγματικό μοντέλο εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να παραδίδουμε στην παγκόσμια κοινωνία υπεύθυνους, συνειδητοποιημένους πολίτες του κόσμου.

“ Στο Pierce πιστεύουμε σε μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση ”
International Baccalaureate®
Το πρόγραμμα ΙΒ προετοιμάζει τους μαθητές μας με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις του σήμερα και να γίνουν επιτυχημένοι πολίτες του κόσμου!
Ενθαρρύνοντας τους μαθητές να δημιουργήσουν τη δική τους εικονική επιχείρηση, μέσω του Junior Achievement Club, τους παρέχουμε επιπλέον γνώσεις και εφόδια για να μπουν στην αγορά εργασίας!
Junior Achievement Club
Όμιλος MUN
Οι μαθητές μας αποκτούν κριτική σκέψη και χρήσιμες γνώσεις για τον κόσμο, συμμετέχοντας στα διεθνή συνέδρια προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών!
Στο Pierce στηρίζουμε τα ταλέντα και τις επιδόσεις των μαθητών μας, παρέχοντάς τους μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης μέσα από ακαδημαϊκές, αθλητικές και μουσικές υποτροφίες.
Υποτροφίες & Οικονομική Ενίσχυση

Discover Pierce Day

11 Μαρτίου
Μαθε περισσοτερα

Open House

21 Απριλίου
Μαθε περισσοτερα

Εξετάσεις Εισαγωγής

12-13 Μαΐου
Μαθε περισσοτερα