ΔΕΙΤΕ

Το Κολλέγιο συμπαραστέκεται στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

July 27, 2018

Το Κολλέγιο συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Σε πρώτη φάση, διατέθηκαν οι Εστίες για προσωρινή στέγαση των οικογενειών του Ακαδημαϊκού και Διοικητικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Σε επόμενη φάση, θα παραχωρηθεί προσωρινή στέγαση σε ευρύτερες ομάδες συνανθρώπων μας, από τις πληγείσες περιοχές. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, σε συνεργασία και με τις τοπικές αρχές των Δήμων Ραφήνας και Πικερμίου.

Επιπλέον, το Κέντρο Συμβουλευτικής (Counseling Centre) λειτουργεί κανονικά και προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη της κοινότητας του Κολλεγίου (μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και αποφοίτους) από τις 10:00 έως τις 18:00. Εκτός εργασίμων ωρών, παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου. Καθηγητές του τμήματος Ψυχολογίας του Deree, οι οποίοι είναι διπλωματούχοι Ψυχολόγοι, βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία με το Δήμο Νέας Μάκρης, όπου ζητήθηκε ψυχολογική υποστήριξη. 

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος Φοιτητών του Deree ανέλαβε να συντονίσει εθελοντική αιμοδοσία από τα μέλη της κοινότητας του Κολλεγίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν για να προσφέρουν αίμα στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, μέχρι την Παρασκευή 3 Αυγούστου (Μονής Πετράκη 10 - 12), από τις 8:30 έως τις 14:30, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών στο 6946 122104. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε: τηλ. 210 6009800, εσωτ. 1124, 1116 & 1421 – Office of Human Resources & Campus Services.