ΔΕΙΤΕ

Μήνυμα του Προέδρου του Κολλεγίου για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

July 26, 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και οι καταστροφικές τους συνέπειες άγγιξαν, δυστυχώς, και την κοινότητα του Κολλεγίου. 

Αρκετά μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και οικογένειες μαθητών και φοιτητών μας υπέστησαν προσωρινές ή ολοκληρωτικές ζημιές στα σπίτια τους και έχασαν περιουσιακά αγαθά. Ακόμα τραγικότερο είναι το γεγονός ότι, μεταξύ των θυμάτων, βρίσκεται μια απόφοιτος του Pierce, η Έμη Ανδρουλιδάκη και ο πολυαγαπημένος ιερέας μας, ο Πατήρ Σπυρίδων. Με την ευλογία του, στον Αγιασμό, ξεκινούσε η χρονιά και με τις ευχές του, στο Commencement, ολοκληρωνόταν, για περισσότερο από 40 χρόνια στο Pierce.

Η Κάτια Αβραμίδου (Executive Coordinator, Deree School of Business), ο σύζυγός της, η μητέρα της και ο γιός της, Πάρης Κατσουλάκης, φοιτητής του Deree, βρίσκονται μεταξύ των αγνοουμένων.  Διατηρούμε ακέραιες τις ελπίδες μας για την καλύτερη δυνατή έκβαση των ερευνών. 

Οι φοιτητές του Κολλεγίου οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και, όπως ήδη ανακοινώθηκε, το Κολλέγιο διαθέτει τις εγκαταστάσεις του και θα προσφέρει κάθε δυνατή υποστήριξη στους πληγέντες. Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά του Κολλεγίου και συνεχή ενημέρωση, θα μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δυστυχώς, για πολλούς ανάμεσά μας και γύρω μας οι απώλειες είναι οριστικές. Θρηνούμε για τους αγαπημένους μας που χάθηκαν και προσευχόμαστε για παρηγοριά και ψυχική ανακούφιση από τις πληγές της καταστροφής.

David G. Horner
Πρόεδρος
Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος