ΔΕΙΤΕ

Open House 2016: η μεγάλη γιορτή δράσης και προσφοράς!

April 13, 2016

Μια από τις κορυφαίες στιγμές της σχολικής ζωής στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, είναι το Open House, η ετήσια εκδήλωση των Μαθητικών Κοινοτήτων Γυμνασίου και Λυκείου. Η εκδήλωση, μία παράδοση πολλών ετών για το σχολείο μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αποστολής μας να προσφέρουμε στην κοινωνία, αφού έχει πάντοτε κοινωφελείς σκοπούς. Θεατρικές παραστάσεις, αθλητικοί αγώνες, συναυλίες μουσικών συνόλων και ομαδικά παιχνίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της χαρούμενης μαθητικής γιορτής!

Open House 2016

Το Open House 2015 στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία, καθώς μας επισκέφθηκαν πάνω από 3.000 φίλοι του Κολλεγίου και συγκεντρώθηκαν πάνω από € 54.500 σε χρήματα, υπηρεσίες, δώρα και είδη, το χρηματικό μέρος των οποίων διατέθηκε σε 26 υποτροφίες για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Pierce καθώς και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα "Θεοτόκος" και "Θεόφιλος", καθώς και στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στην προσπάθειά αυτή, μας υποστήριξαν πάνω από 90 εταιρείες ως δωρητές/χορηγοί με ρεκόρ δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά και την προσφορά σε είδη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Pierce Open House 2015 μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο Open House 2015

Εμπνεόμενοι από το motto του Σχολείου μας "Non ministrari, sed ministrare" (Να μην υπηρετείσαι, αλλά να υπηρετείς), οι μαθητές βοηθάμε συμμαθητές μας να συνεχίσουν να φοιτούν στο Pierce και παράλληλα ενισχύουμε ιδρύματα και συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξη. Τα παρακάτω λόγια της συμμαθήτριάς μας, επιβεβαιώνουν τη σημασία του Open House:

"Εάν δεν ήταν αυτή η υποτροφία, προσωπικά δε θα είχα την τύχη να βρίσκομαι στο Pierce σήμερα. Αγαπάω το Σχολείο μου σε όλη του την έκταση: τα μαθήματα, τους ανθρώπους, τις δραστηριότητες, τις ευκαιρίες και τον αέρα της δημιουργικότητας και της ελευθερίας που το διαπνέουν. Εδώ ανακάλυψα τόσο τη ζωγραφική, όσο και τη Βιολογία ή τη Χημεία, αλλά και τη Λογοτεχνία ή την Επιχειρηματικότητα. Αντικείμενα που διαφέρουν, αλλά όλα μαζί σε ολοκληρώνουν. Εδώ βρήκα πρότυπα και φιλίες, που θα με συνοδεύουν για μια ζωή. Εδώ βρήκα εμένα!"  Ειρήνη Στρατηγάκου - Πολυχρονάκη (ΓΘ4)

Τηρώντας αυτή την παράδοση, τη σκυτάλη παίρνει φέτος το Open House 2016, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Με μεγάλη χαρά ζήσαμε, όλοι μαζί. το δυνατό παλμό του Open House 2016 και, με τη συνδρομή όλων, και αυτή τη χρονιά, θα ενισχυθεί το Ταμείο Υποτροφιών του Σχολείου μας, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε άριστους μαθητές, αλλά και σε αυτούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Επιπλέον, σημαντικό ποσό θα διατεθεί στην Πτέρυγα εγκαταλελειμμένων νεογνών του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα", στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Για να βρείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Η δωρεά σας θα κάνει τη διαφορά

Μπορείτε όλοι να προσφέρετε είτε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά είτε είδη για τη λειτουργία των περιπτέρων των μαθητών (ταβέρνα, βιβλιοπωλείο, bazaar κλπ.).
Για κάθε προσφορά/χορηγία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Ανάπτυξης και Αποφοίτων (κα. Εύα Κατσιμάρδου, τηλ. 210 600 9800 - εσωτ. 1037 e-mail: [email protected])
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Open House 2016 και το πρόγραμμα,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Μαθητικών Κοινοτήτων κ. Χρήστο Κουρτεσάκη και κα. Άννα Ξένου, τηλ. 2106009800 - εσωτ. 1194 ή 1169.

Εναλλακτικά, όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει μια online δωρεά στον σύνδεσμο Make a gift Make a Gift

Εκ μέρους των Μαθητικών Κοινοτήτων Γυμνασίου και Λυκείου, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Δείτε εδώ τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, ευγενικές χορηγίες των υποστηρικτών μας!

Υποστηρικτές του Open House 2016