ΔΕΙΤΕ

Open House 2014: Το PIERCE ανοίγει τις πόρτες του για μια διήμερη γιορτή!

April 6, 2014

Ακόμη ένα Open House ξεκινά στο PIERCE! Γιορτάζουμε 139 χρόνια ιστορίας και σας προσκαλούμε σε ένα εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων, στις 11 και 12 Απριλίου. Συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις, παιχνίδια και διαγωνισμοί… Οι Μαθητικές Κοινότητες του PIERCE έβαλαν τα δυνατά τους και σας υποδέχονται σε μία συναρπαστική γιορτή, για να γνωρίσετε από κοντά το έργο τους!

Την Παρασκευή 11 Απριλίου, το Open House κάνει πρεμιέρα με μία μοναδική συναυλία: Ο Παναγιώτης Πετράκης ανεβαίνει στη σκηνή με την Ορχήστρα και τη Χορωδία του PIERCE, αλλά και με το συγκρότημα DEREE Singers, για να ερμηνεύσουν αγαπημένες μουσικές συνθέσεις από τον κινηματογράφο και τα μιούζικαλ!

Δείτε την αφίσα για τη συναυλία εδώ.

Το Σάββατο 12 Απριλίου, κάθε γωνιά του Κολλεγίου κρύβει και μία έκπληξη! Ελάτε για να θαυμάσετε τις εκθέσεις και τα έργα των μαθητών, να γευτείτε γλυκά κι αλμυρά εδέσματα που ετοιμάσαμε για σας, να παρακολουθήσετε θεατρικά και μουσικά δρώμενα, αλλά και να διασκεδάσετε με παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες και διαγωνισμούς. Το βράδυ του Σαββάτου, το Open House ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: την πολυαναμενόμενη μαθητική συναυλία. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δείτε την αφίσα για το Open House εδώ.

Το Open House 2014, εκτός από την ψυχαγωγία, έχει κι άλλον έναν καλό σκοπό: Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις διήμερες εκδηλώσεις, θα διατεθεί για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης και του Ταμείου Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Βρείτε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα εδώ.

Σας περιμένουμε στο Open House 2014!