ΔΕΙΤΕ

Αρχειο Νεων

July 14, 2017

Το πρώτο Συνέδριο MUN (1st ACGMUN) πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στην Αγία Παρασκευή, αξιοποιώντας την εμπειρία και την παράδοση του Κολλεγίου σε μαθητικά συνέδρια και εκδηλώσεις.

...

July 4, 2017

Την Πέμπτη, 1η Iουνίου 2017, στις 12:00, έγινε στο Faculty Lounge του Pierce η Απονομή των Βραβείων και των Τιμητικών Διακρίσεων στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον 1ο Διαγωνισμό Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας. Το Διαγωνισμό διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, σε συνεργασία με Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και...

July 2, 2017

Η μαθήτρια του Α8 Γυμνασίου του Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Ευθυμία Λειβαδίτη, βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που προκηρύχθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης και των 40 χρόνων παρουσίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

...

July 1, 2017

Δύο μαθητές του Pierce κατέλαβαν τη 2η θέση και άλλοι 14 από το Γυμνάσιο και το Λύκειο πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις και πρώτες θέσεις στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2017 και στον  27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής...

July 17, 2017

Ο Ιάσονας Ψυχουντάκης, μαθητής της Α' Λυκείου, εκπροσώπησε το Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στην KB' Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων για το 2017.  Οι εργασίες της Συνόδου ολοκληρώθηκαν με τη συνεδρίαση της ολομέλειας, στις 10 Ιουλίου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Βουλή των Εφήβων" περιλάμβανε συζητήσεις, εκδηλώσεις, αλλά κυρίως βιωματικά εργαστήρια σε θέματα που, φέτος,...

July 3, 2017

Η μαθητική επιχείρηση Wheels of Travel του Λυκείου του Pierce κέρδισε την 3η θέση στον Εθνικό Τελικό Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας (Social Innovation Relay), που διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. 

...

July 13, 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ (Δελτίο Τύπου)

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των...

July 12, 2017

Δύο μαθητικές επιχειρήσεις των μαθητών του Λυκείου του Pierce, η BUDGEE (σχολικό έτος 2015-16) και η WHEELS OF TRAVEL (σχολικό έτος 2016-17) έλαβαν μέρος στο Panel Discussion με θέμα "Tech Entrepreneurship: From School to Market Launch", που διεξήχθη στο Deree Open Fest το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

Την επιχείρηση BUDGEE εκπροσώπησε η CEO Μαρία Ελένη Κοιλάκου και την...

July 16, 2017

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, βράβευσε το Pierce και τη μαθητική επιχείρηση Youthelp για τη συμβολή τους στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Η κ. Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Dr. David G. Horner, και στη...

July 15, 2017

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, το Pierce οργάνωσε τη Βραδιά Βραβείων (Award Night), κατά την οποία βραβεύτηκαν οι τελειόφοιτοι του 2017 που έχουν διακριθεί για την προσφορά και τη δράση τους στη Μαθητική Κοινότητα, τη σχολική ζωή, τους ομίλους αλλά και σε εξωσχολικούς Διαγωνισμούς και Πρωταθλήματα.

Την απονομή των πρώτων Τιμητικών Διακρίσεων έκανε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της...