ΔΕΙΤΕ

Αρχειο Νεων

April 5, 2017

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της μαθητικής ζωής στο Pierce είναι το Open House, η κορυφαία εκδήλωση των Μαθητικών Κοινοτήτων Γυμνασίου και Λυκείου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το  Σάββατο 8 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στην Αγία Παρασκευή.

Το Open House είναι μια γιορτή στην ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και τη...

April 4, 2017

Από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2017 διοργανώνεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια τριήμερη διαδικτυακή έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων. Δεκαπέντε ομιλητές θα παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών του Ιδρύματος που εκπροσωπούν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις υποψηφίων.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν διαδικτυακά, συμπληρώνοντας απλώς ονοματεπώνυμο και διεύθυνση e-mail για να συνδεθεί ο...

April 6, 2017

Οι μαθητές της Β' Λυκείου του Pierce, Ευφροσύνη Ακτύπη και Εμμανουήλ Γιαννάκης συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στη 2η Προσομοίωση του Συμβουλίου της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Η προσομοίωση τελούσε, για μία ακόμη χρονιά, υπό την αιγίδα του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ, ενός...

April 28, 2017

Η ομάδα Olympus Racing του Pierce προκρίθηκε στον Πανελλήνιο Τελικό του Διαγωνισμού F1 in Schools, που θα διεξαχθεί από 28 έως και 30 Απριλίου 2017, στο Εμπορικό Κέντρο The Mall, στο Μαρούσι. Η ομάδα έλαβε μέρος στην προκριματική φάση του διαγωνισμού, όπου και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Επίσης, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο Athens Science Festival, την...

April 10, 2017

Οι μαθήτριες, υπότροφοι κολύμβησης του Pierce, Ιωάννα Γεωργοπούλου και Χρύσα Μητσάκου εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στο Διεθνές Κολυμβητικό Πρωτάθλημα "Multination 2017", καθώς η Χρύσα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με την ομάδα 4 Χ 200 μ. ελεύθερο κοριτσιών και η Ιωάννα την 4η θέση στα 200 μ. ύπτιο.

...

April 24, 2017

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, δεκατρείς μαθητές του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος συμμετείχαν σε εθελοντική δράση, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Η δράση ήταν μέρος του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας του Κολλεγίου "Spring 2017 ACG Community Service Day". Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας...

April 20, 2017

Οι υπότροφοι τένις, μαθητές του Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Θεόδωρος Μητσάκος και Δέσποινα Μαστροδήμα ξεχώρισαν με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο Ευρωπαϊκό τουρνουά κατηγορίας 3, που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 27 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου 2017. 

...

April 26, 2017

Η μαθήτρια της Α Λυκείου του Pierce, Άρτεμις - Σταυρούλα Αραβαντινού - Κουτσουβή κατέκτησε την 3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2017, με συνολική βαθμολογία 96,5/100! Με αυτή την επιτυχία (3η μεταξύ 1412 μαθητών), η Άρτεμις...

April 27, 2017

Ο μαθητής της Γ Λυκείου του Pierce, Κλεισθένης Ριζούλης, προκρίθηκε στη Β φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης", κατακτώντας το 2ο Βραβείο Αριστείας. Η Β φάση θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου και οι 5 πρώτοι...

April 11, 2017

Οι μαθητές των Ομίλων Πυρηνικής Φυσικής της Β' Λυκείου του Pierce, επισκέφθηκαν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) "Δημόκριτος", τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για την επιλογή δόκιμων ερευνητών.

...