ΔΕΙΤΕ

Δύο μαθήτριες του Junior Achievement “Leaders for a Day”!

March 6, 2018

Δύο μαθήτριες, μέλη του Ομίλου Junior Achievement του Λυκείου, η Ανδρομάχη Χρηστάκου (Α11) και η Χριστίνα Μαυραγάνη (Α6), είναι μεταξύ των 20 μαθητών από 120 μαθητικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, που έφτασαν στην τελική φάση του προγράμματος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων – Junior Achievement Greece, "Leaders for a Day".

Οι δύο μαθήτριες, βασικά στελέχη της μαθητικής επιχείρησης του Λυκείου i–ZEN Flow Meter, πέτυχαν τη διάκριση αυτή, χάρη στον τρόπο με τον οποίο περιέγραψαν τα κίνητρα, τις αξίες, τους στόχους και τον εαυτό τους. Οι δύο μαθήτριες θα συμμετάσχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις 23 Μαρτίου 2018, στα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ Hellas, στη Λ. Συγγρού 198, στην Καλλιθέα.

Οι 20 επιλεγμένοι μαθητές θα ακολουθήσουν για μια ολόκληρη ημέρα 20 ανώτατα στελέχη της επιχείρησης. Κάθε μαθητής θα ακολουθήσει για περίπου 6 ώρες ένα στέλεχος της εταιρείας στο κανονικό πρόγραμμά του (10 το πρωί έως 6 το απόγευμα). Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε συναντήσεις, να παρακολουθήσουν βήμα - βήμα τις καθημερινές λειτουργίες και δραστηριότητες των τμημάτων, να διατυπώσουν απορίες, σκέψεις και προτάσεις και να γευματίσουν μαζί με τα στελέχη της ΝΝ.