ΔΕΙΤΕ

Ημερίδα για την Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

March 27, 2013

Ημερίδα

Διδακτικά Μοντέλα και Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις
κατά την Μετάβαση των Μαθητών/τριών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τα Πρακτικά της Ημερίδας (εισηγήσεις και παραγωγή εργαστηρίων) που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος - PIERCE, περιέχονται στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο: 

http://pierce.gr/web/pierceconference2013

Πρόγραμμα Ημερίδας

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, η οποία ξεπέρασε τα 550 άτομα, πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – PIERCE, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, ημερίδα με θέμα «Διδακτικά Μοντέλα και Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις κατά την Μετάβαση των Μαθητών/τριών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο».

Βασικός στόχος της ημερίδας στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ήταν να ξεκινήσει    ένας γόνιμος  διάλογος  πάνω στο κρίσιμο θέμα της σύνδεσης των δύο βαθμίδων και της ομαλής μετάβασης των μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές  πρόκειται για προσπάθεια που πραγματοποιείται για πρώτη φορά  στην Ελλάδα. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – PIERCE θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να υλοποιεί παρόμοιες πρωτοπόρες  δράσεις ..

Ανακοίνωση Ημερίδας

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, από 9:00 έως 14:30 θα πραγματοποιηθεί στο PIERCE - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ημερίδα σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, με θέμα:

"Διδακτικά Μοντέλα και Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις κατά την Μετάβαση των Μαθητών/τριών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο".

Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ημερίδα, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 25/01/2013 τα εργαστήρια είναι πλέον πλήρη.   Υπάρχει ωστόσο δυνατότητα παρακολούθησης αποκλειστικά στην κεντρική συνεδρία (09:30 – 11:30).