ΔΕΙΤΕ

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων από τους Διδάσκοντες (σε νέο χώρο από 20 Νοεμβρίου)

May 9, 2018

Με στόχο τη βελτίωση της διαδικασίας των εβδομαδιαίων συναντήσεων ενημέρωσης Γονέων από τους Διδάσκοντες, δημιουργήθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στην είσοδο του Θεάτρου. Στο χώρο αυτό οι Γονείς θα μπορούν να συναντούν τους καθηγητές, τις ίδιες ημέρες και ώρες που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Τα μέλη των Διευθύνσεων και  ορισμένοι διδάσκοντες του ΙΒ θα συνεχίσουν να συναντούν τους Γονείς στα γραφεία τους και στο ΙΒ Faculty Room, αντίστοιχα. Δείτε το νέο πρόγραμμα.

Η επικοινωνία των Γονέων και Κηδεμόνων με τους Καθηγητές συμβάλλει καθοριστικά στην πρόοδο και την ακαδημαϊκή εξέλιξη των μαθητών, καθώς και στην έγκαιρη αντιμετώπιση και την πρόληψη των παραγόντων που επηρεάζουν τη φοίτηση, την παρουσία και τη ζωή των μαθητών μας στο Σχολείο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι προγραμματισμένες συναντήσεις των διδασκόντων με τους Γονείς και Κηδεμόνες, οι οποίες, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-18, θα γίνουν ως εξής: 

Α. Επίδοση ελέγχων και ενδιάμεσες απογευματινές ενημερώσεις
Γυμνάσιο:

Ενδιάμεση ενημέρωση: Τρίτη 14 Νοεμβρίου (16:30–18:30)
Επίδοση ελέγχων Α τετραμήνου: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (14:30–18:30)

Λύκειο:
Ενδιάμεση ενημέρωση: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου (16:30–18:30)
Επίδοση ελέγχων Α τετραμήνου: Τρίτη 6 Φεβρουαρίου (14:30–18:30) 

Β. Εβδομαδιαία ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων
Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και ξεκίνησαν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. 

Όπως είναι φυσικό, τις πρώτες ημέρες του σχολικού έτους, παρουσιάζεται αυξημένο ενδιαφέρον από τους Γονείς να συναντήσουν τους Καθηγητές των παιδιών τους και να ενημερωθούν. Για το λόγο αυτό, για το διάστημα από 16 Οκτωβρίου έως και 28 Νοεμβρίου, οι Καθηγητές Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Γεωγραφία), Τεχνολογίας και Πληροφορικής, οι οποίοι πιθανόν να μην προλαβαίνουν να ενημερώσουν όλους τους Γονείς, καθώς διδάσκουν σε πολλά τμήματα, θα δέχονται, όσους Γονείς δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν εντός της προβλεπόμενης περιόδου, την ώρα του γεύματος (13:35-14:05).

Ειδικότερα, οι Γονείς των νέων μαθητών μας θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι, κατά την προσέλευσή σας στο Σχολείο, θα πρέπει να σημειώνετε το όνομά σας στις καταστάσεις των Καθηγητών που ενδιαφέρεστε να δείτε. Οι καταστάσεις θα βρίσκονται αναρτημένες στους χώρους που δέχονται οι Καθηγητές.