Τις δύο τελευταίες εβδομάδες πριν τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου στα Σπάτα (East Campus) μαγείρεψαν στο Cooking Lab του Σχολείου και προσέφεραν, συνολικά, 240 μερίδες παστίτσιο και 240 μερίδες σουφλέ σπανακόπιτα στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Ι.Ν. Παναγίτσας στο Γέρακα.
Την Τρίτη 4 Απριλίου, οι μερίδες προσφέρθηκαν από τα ίδια τα παιδιά του μαθητικού συμβουλίου του Σχολείου. Με αυτό τον τρόπο, η έννοια της προσφοράς έγινε αυθεντική εμπειρία για τα παιδιά μας, που συνδύασαν τη συμμετοχή στο εργαστήριο μαγειρικής με την προσφορά στο συνάνθρωπο!