ΔΕΙΤΕ

Έναρξη του Pierce e-tutoring online program (4 Οκτωβρίου)

October 4, 2017

Το Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει για έκτη συνεχή χρονιά το Pierce e-tutoring online program. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα διαδικτυακής υποστήριξης μαθητών που λειτουργεί στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου του Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Μέσω του Pierce e-tutoring online program οι μαθητές υποστηρίζονται σε πραγματικό χρόνο/ζωντανά από έμπειρους εκπαιδευτικούς του Pierce, που έχουν επιμορφωθεί ώστε να υλοποιούν προγράμματα e-tutoring.Το πρόγραμμα προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες των μαθητών.

Από φέτος το πρόγραμμα ενισχύεται με το μάθημα της Φυσικής για τους μαθητές και τις μαθήτριες της β΄ Γυμνασίου και ταυτόχρονα προσφέρεται υποστήριξη τεσσάρων (4) ωρών στην Αρχαία και τη Νέα Ελληνική Γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας, μπορούν να έχουν υποστήριξη σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

E-tutoring

Το πρόγραμμα για το φετινό σχολικό έτος, θα ξεκινήσει τη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και θα λήξει με το πέρας της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2018 στα αντίστοιχα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις, καθώς και Οδηγίες Σύνδεσης στο Pierce E-tutoring Online Program.

Σας προτρέπουμε να υποστηρίξετε το e-tutoring και να παροτρύνετε τα παιδιά μας να αξιοποιούν το πρόγραμμα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, με απώτερο στόχο την υποστήριξη της μάθησής τους.