ΔΕΙΤΕ

Βραβεία και Τελετή Αποφοίτησης 2012

July 6, 2012

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ – COMMENCEMENT 2012
Απόφοιτοι της τάξης του 2012, συγχαρητήρια!

  • Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, η φετινή τελετή αποφοίτησης.
    Χαιρετισμό στην αποφοίτηση απηύθυνε ο πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Dr. D.G. Horner, η Principal του PIERCE κ. ‘Όλγα Julius και η Διευθύντρια Λυκείου κ. Αγγελική Κεχαγιά.
  • Κύρια ομιλήτρια του Commencement ήταν η αρχιτέκτων, Μέλος του ΔΣ του Μουσείου Ακρόπολης κ. Κάθυ Παρθήμου-Παράσχη (P’73).
    Bίντεο από την τελετή αποφοίτησης

Στην τελετή δόθηκε το Βραβείο καλύτερης ακαδημαϊκής επίδοσης στα Αγγλικά (President’s Award) στη Δανάη Κτενά, το Βραβείο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία (valedictorians) στους μαθητές Δανάη Κτενά και Σακαρίδη Εμμανουήλ, το Βραβείο Minnie Mills στη μαθήτρια Βερνίκου Αναστασία καθώς επίσης και το Βραβείο Harvard Book Prize από την Dr. Sue Horner στο μαθητή της Β’ Λυκείου Πατίκο Παναγιώτη.

Στον αίθριο χώρο του Θεάτρου, μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν των γονέων και των αποφοίτων της τάξης του 2012.

Δείτε το πρόγραμμα της αποφοίτησης

AWARD NIGHT

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 απονεμήθηκαν τα ετήσια Βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις στους τελειοφοίτους που επέδειξαν ξεχωριστή προσφορά σε διάφορους τομείς της σχολικής ζωής.

Η συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο Irene Bailey με την παρουσία της Διοίκησης και των Διευθύνσεων του PIERCE, καθηγητών, γονέων και μαθητών.

Η βραδιά επισφραγίστηκε με δεξίωση προς τιμή των Βραβευθέντων.

Δείτε το πρόγραμμα της τελετής.