ΔΕΙΤΕ

Αποφοίτηση - Commencement

July 20, 2011

Αποφοίτηση - Commencement 2013

CommencmentΣε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 η κορυφαία εκδήλωση του PIERCE, η Αποφοίτηση (Commencement) του 2013. Κατά την εκδήλωση αυτή, με την οποία επισφραγίστηκε η ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στο Κολλέγιο, η Διοίκηση και οι καθηγητές του Σχολείου αποχαιρέτησαν την τάξη του 2013.

Χαιρετισμό στους αποφοίτους απηύθυναν ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Dr. D. G. Horner και η Principal του PIERCE, Ms Olga Julius. Επίσημος ομιλητής του φετινού Commencement ήταν ο απόφοιτος του PIERCE (P΄ 91) κ. Βασίλειος Κάτσος. Εκ μέρους των αποφοίτων της τάξης του 2013 οι μαθήτριες Μυρσίνη Θεοδωρή και Ελευθερία Παπαδοπούλου - Σιούντρη εκφώνησαν ομιλίες στους παρευρισκόμενους, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα αντίστοιχα.

Στην τελετή του Commencement απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία:

  • Το Βραβείο Προέδρου (βραβείο καλύτερης ακαδημαϊκής επίδοσης στα Αγγλικά) απονεμήθηκε στην Αθανασία - Ελένη Σιδέρη,
  • Valedictorian (απόφοιτος/η με την υψηλότερη βαθμολογία στο Απολυτήριο Λυκείου) αναδείχθηκε η Mαρία Τσάκωνα,
  • Salutatorians (απόφοιτοι με τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία στο Απολυτήριο Λυκείου) αναδείχθηκαν οι Ελένη Εξαρχάκου και Κυριάκος - Δημήτριος Κανταράκιας,
  • το Βραβείο Minnie Mills (για την υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση, το ήθος και την πολύπλευρη δράση του στη σχολική ζωή και τη Μαθητική Κοινότητα) απονεμήθηκε από το Σύλλογο Αποφοίτων στον Παναγιώτη Πατίκο,
  • το Βραβείο Harvard Prize Book (για την άριστη ακαδημαϊκή επίδοση, το ήθος και τις διακρίσεις σε πολλούς τομείς της σχολικής ζωής) απονεμήθηκε από την Dr. Sue Horner στο μαθητή της Β΄ Λυκείου Πλάους Κομνηνό.

Ευχόμαστε στους τελειοφοίτους του 2013 να συνεχίσουν μια δημιουργική πορεία ζωής.

Δείτε το πρόγραμμα της Αποφοίτησης ΕΔΩ και φωτογραφίες της εκδήλωσης ΕΔΩ.