• Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, πενήντα χρόνια από τα γεγονότα εκείνου του Νοεμβρίου του 1973, τιμήσαμε στο Σχολείο μας με πολλούς τρόπους την Επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.      
  Περισσότερα »
 • Η Αναγέννηση και ο Διαφωτισμός φώτισαν το μυαλό των μαθητών και μαθητριών της Στ Δημοτικού και τους ενέπνευσαν να δημιουργήσουν πρωτότυπες εργασίες, ολοκληρώνοντας την σχετική ενότητα.  
  Περισσότερα »
 • Η μαγεία της ποικιλίας! Μαθαίνουμε για τη σημασία της βιοποικιλότητας, παρατηρώντας τη φύση. Δεν είμαστε τα μόνα πλάσματα που απολαμβάνουν μία συννεφιασμένη μέρα!  Άφθονες παραγωγές! Συνεχίζουμε με τους μαθητές τις καλοκαιρινές συγκομιδές. Ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθες, κρεμμυδάκια, πιπεριές! Τεχνολογία και φύση…
  Περισσότερα »
 • Απλές ιδέες με πολλή φαντασία αναμειγνύονται με αντικείμενα καθημερινής χρήσης και σχέδια, δημιουργώντας μοναδικές ζωγραφιές, εμπνευσμένες από τον JAVIER PEREZ. Το κάθε παιδί χρησιμοποιεί το ίδιο αντικείμενο -ένα πον-πον- με μία τελείως διαφορετική προσέγγιση και οπτική στη ζωγραφιά του.  …
  Περισσότερα »
 • Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ τάξης ανακαλύπτουν τα χαρακτηριστικά κάθε δέντρου στο βρώσιμο δάσος του Σχολείου μας. Δουλεύοντας ομαδικά, παρατηρούν και καταγράφουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των δενδρυλλίων, το ύψος, τα φύλλα και φυσικά τους καρπούς.  
  Περισσότερα »