Απογευματινές Σχολικές Δραστηριότητες

Το Pierce, στοχεύοντας πάντα στην ποιοτική εκπαίδευση και την πολύπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητας των μαθητών του προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα Απογευματινών Δραστηριοτήτων.

1. Αθλητικές δραστηριότητες

Το Αθλητικό Απογευματινό Πρόγραμμα αποτελεί, εδώ και πολλά χρόνια, προέκταση και συμπλήρωμα του προγράμματος Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου και του Λυκείου. Μετά τη λήξη των πρωινών μαθημάτων, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να ασχοληθούν με το άθλημα της επιλογής τους και, ταυτόχρονα, να ψυχαγωγηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους. Το Αθλητικό Απογευματινό Πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 διαφορετικές δραστηριότητες – αθλήματα, όπου, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών – καθηγητών Φυσικής Αγωγής, οι μαθητές διδάσκονται τις τεχνικές του κάθε αθλήματος. Ειδικά για τις Απογευματινές Αθλητικές Δραστηριότητες, θα πρέπει να προσκομίσετε Ιατρική Βεβαίωση. Επισημαίνουμε ότι το Δελτίο Υγείας που κατατίθεται για το πρωινό πρόγραμμα δεν καλύπτει τη συμμετοχή στις δραστηριότητες αυτές.
Το Αθλητικό Απογευματινό Πρόγραμμα υλοποιείται από τον Αθλητικό Σύλλογο Κολλεγίου Ντερή.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: κ. Κ. Κολοβέρος, τηλ. 210 600 9800 εσωτ. 1104

2. Συμπληρωματικό πρόγραμμα μαθημάτων Β΄ Λυκείου

Πολλοί μαθητές μας, εξαιτίας κυρίως της ανασφάλειας που δημιουργούν οι αυξημένες απαιτήσεις των εξετάσεων και παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει το Κολλέγιο, οδηγούνται στην αναζήτηση εξωσχολικής βοήθειας στα μαθήματά τους. Αν και υποστηρίζουμε με θέρμη ότι οι ώρες διδασκαλίας και το έργο των καθηγητών μας αρκούν για την κάλυψη και την εμπέδωση της ύλης, κατανοούμε την ανάγκη των μαθητών να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς και, σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται η λειτουργία Συμπληρωματικού Προγράμματος Μαθημάτων για όσους μαθητές της Β΄ Λυκείου επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ύλη.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: κ. Κ. Αμπατζής, τηλ. 210 600 9800, εσωτ. 1165

3. Μουσικά Όργανα

Θα λειτουργήσουν ομάδες αρχαρίων για εκμάθηση των παρακάτω οργάνων: Φλάουτο, Κλαρινέτο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Σαξόφωνο και Βιολί
(ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-19)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: κ. Θ. Παναγοπούλου, κ. Ο. Χατζηνάκης