ΔΕΙΤΕ

Προνόμια Αποφοίτων

Όλοι οι απόφοιτοι του Κολλεγίου έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν στα ακαδημαϊκά ή/και επαγγελματικά προγράμματα με ειδικές τιμές, να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις με έκπτωση και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στις υπηρεσίες σταδιοδρομίας του Κολλεγίου. 

Δυνατότητες φοίτησης σε ακαδημαϊκά ή επαγγελματικά προγράμματα:

  • Οι απόφοιτοι του Pierce απολαμβάνουν έκπτωση 50% στα δίδακτρα των πτυχιακών προγραμμάτων του Deree. Δείτε περισσότερα στο σύνδεσμο Υποτροφίες για σπουδές στο Deree.
  • Οι απόφοιτοι του Pierce, του Deree και του Alba απολαμβάνουν έκπτωση 10% στα δίδακτρα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Deree.
  • Το Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης του Κολλεγίου (Financial Assistance Program) προσφέρει εξατομικευμένη οικονομική ενίσχυση, με βάση τις κοινωνικοοικονομικές ανάγκες ή/και τις ακαδημαϊκές επιτυχίες κάθε μαθητή και φοιτητή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Οικονομική Ενίσχυση και το Σχεδιασμό, επισκεφθείτε αυτόν το σύνδεσμο.
  • Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικών σπουδών, με στόχο τη διεύρυνση των εμπειριών και τη δια βίου εκπαίδευση. Τα προγράμματα της Σχολής εξελίσσουν τις ικανότητές και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των αποφοίτων, με στόχο είτε να εξελιχθούν περαιτέρω στη θέση που ήδη κατέχουν είτε να συμβάλλουν στην αναζήτηση και εξεύρεση νέων προοπτικών σταδιοδρομίας.

Δυνατότητες χρήσης των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου:

Βιβλιοθήκη

Οι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος έχουν πρόσβαση σε ένα θησαυρό πληροφοριών και πηγών (χιλιάδες βιβλία, έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, DVD και CD) στην καλαίσθητη και μοντέρνα βιβλιοθήκη John S. Bailey, καθώς και στη βιβλιοθήκη του PIERCE, με ετήσια συνδρομή 30 ευρώ (δωρεάν για τον πρώτο χρόνο μετά την αποφοίτηση). Παρακαλούμε σημειώστε ότι, λόγω εκδοτικών περιορισμών, οι ηλεκτρονικές πηγές είναι προσβασιμες μόνο από υπολογιστές εντός του Κολλεγίου.

John S. Bailey Library
E-mail: library@acg.edu, τηλ: +30 210 600 9800, εσωτ. 1347

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Οι απόφοιτοι του Κολλεγίου έχουν πρόσβαση στις κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις, με έκπτωση και χωρίς έξοδα εγγραφής, μέσω του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Deree:

  • 50% έκπτωση για τα πρώτα δύο χρόνια μετά την αποφοίτηση
  • 25% έκπτωση για αποφοίτους που εγγράφονται στο πλήρες πρόγραμμα
  • 15% έκπτωση για αποφοίτους που εγγράφονται σε συγκεκριμένο πρόγραμμα

Οι εγκαταστάσεις:

Γυμναστήριο Deree  (LifeFitness διάδρομοι, Cybex ανακλινόμενα ποδήλατα, Precor cross trainers, Cybex Eagle Selectrorized Machines)
Τρεις (3) αίθουσες Fitness
Κλειστά γήπεδα (μπάσκετ, βόλεϊ)
Τοίχος αναρρίχησης
Τέσσερα (4) γήπεδα τένις
Γήπεδο ποδοσφαίρου προδιαγραφών UEFA 2-star, με συνθετικό χλοοτάπητα
Στίβος 400 μέτρων έξι διαδρομών
Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων (εσωτερική/εξωτερική, θερμαινόμενη)
Sports Lounge (μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, σκάκι, πινγκ-πονγκ, δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βυζαντινό Παρεκκλήσι

Το Βυζαντινής αρχιτεκτονικής παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών συμβολίζει την αφοσίωση του Κολλεγίου στην πνευματική ανάταση. Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να τελέσουν μυστήριο (γάμο ή βάπτιση), στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του παρεκκλησίου (διαθεσιμότητα για περίπου 160 άτομα: 120 καθήμενοι και 46 όρθιοι ή 160 όρθιοι).

Office of College Events, τηλ: +30 210 600 9800, εσωτ. 1375

ACG Health & Wellness Events

Οι απόφοιτοι του Κολλεγίου έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα προγράμματα του Health & Wellness Center, θωρακίζοντας την υγεία τους και διατηρώντας γυμνασμένο σώμα! Το ACG Health & Wellness Center προσφέρει υπηρεσίες υγείας, ευεξίας, προγράμματα προπόνησης και διατροφής. 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υπηρεσίες σταδιοδρομίας:

Οι απόφοιτοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Σταδιοδρομίας και Συμβουλευτικής (Office of Career Services) για πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με την αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Το Γραφείο παρέχει, επίσης, πρόσβαση σε αγγελίες εργασίας και workshops και διαθέτει πλούσιο δίκτυο επαφών.

Η μακρόχρονη συνεργασία του Κολλεγίου με κορυφαίες εταιρίες και εργοδότες, οι οποίοι εκτιμούν το ακαδημαϊκό επίπεδο και τις δεξιότητες των αποφοίτων του Κολλεγίου, εξασφαλίζει πολλαπλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Office of Career Services:
E-mail: career@acg.edu, τηλ. +30 210 600 9800, εσωτ. 1311

ACG e-mail

Οι απόφοιτοι μπορούν να διατηρήσουν το e-mail που τους δόθηκε από το Κολλέγιο (NameSurname@acg.edu) και μετά την αποφοίτηση, λαμβάνοντας τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα σε αυτόν τον λογαριασμό ή προωθώντας τα σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό χρησιμοποιούν, παραμένοντας ταυτόχρονα συνδεδεμένοι με το Κολλέγιο.

Information Resources Management office, τηλ. +30 210 600 9800, εσωτ. 1356