ΔΕΙΤΕ

Office of the President

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στο δικτυακό τόπο ενός από τα πλέον διακεκριμένα ιδιωτικά σχολεία. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ακαδημαϊκά προγράμματα, να γνωρίσετε τους καθηγητές και τους μαθητές μας, να ξεναγηθείτε στις άρτια εξοπλισμένες εγκατστάσεις του σχολείου και να ανακαλύψετε τις ποικίλες δραστηριότητες του Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. 

Μια ομάδα θαρραλέων γυναικών από τη Μασαχουσέτη, συνεργατών της Επιτροπής Ξένων Αποστολών, ίδρυσαν ένα σχολείο θηλέων, στη Σμύρνη το 1875. Το Pierce, στη συνέχεια, εξελίχτηκε σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα υψηλών απαιτήσεων, στην υπηρεσία Ελλήνων και ξένων μαθητών.

Το Κολλέγιο, από την Αθήνα, συνδέει την Ελλάδα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με γέφυρες την ακαδημαϊκή επίδοση, την πολιτιστική συνέχεια αλλά και τη φιλία των δύο χωρών.

Για τους μαθητές μας, η ιστοσελίδα του Pierce αποτελεί μια ανοιχτή πύλη στη νέα τεχνολογία και την εμπειρία της φοίτησης στο Κολλέγιο.

Για τους πολλούς αποφοίτους μας στην Αθήνα αλλά και σε όλο τον κόσμο, η ιστοσελίδα μας προσφέρει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας, ανταπόκρισης, ενημέρωσης αλλά και αξιοποίησης όλων αυτών που το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει να τους προσφέρει.

Όσο εξερευνάτε την ιστοσελίδα μας, ευελπιστούμε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που καθιστά το Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ένα μοναδικό κέντρο αριστείας στην καρδιά της Αθήνας, μιας από τις πιο δυναμικές και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του κόσμου.

David G. Horner, Ph.D.
Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος