ΔΕΙΤΕ

Η Wheels of Travel στον τελικό της Εικονικής Επιχείρησης!

May 3, 2017

Η μαθητική επιχείρηση "Wheels of Travel" του Ομίλου Επιχειρηματικότητας Junior Achievement του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος προκρίθηκε στις 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Προγράμματος "Εικονική Επιχείρηση", του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Η ομάδα των μαθητών μας κατέθεσε Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan) 74 σελίδων και αξιολογήθηκε πολύ θετικά, μεταξύ των περισσοτέρων από 100 ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που ο Όμιλος Επιχειρηματικότητας του Pierce προκρίνεται στον τελικό, γεγονός που αναδεικνύει τη συστηματική εργασία και την υψηλή απόδοση των μαθητών μας. Το Pierce έχει πλέον αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και προετοιμάζει τους επιχειρηματίες του μέλλοντος!

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, την παρουσίαση της επιχείρησης στην τηλεοπτική εκπομπή Χ2 του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη, στο Action24.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", οδός Πειραιώς 254, στον Ταύρο, από 9.00 έως 16.00.

Η "Wheels of Travel" είναι η 7η μαθητική επιχείρηση στην ιστορία του θεσμού της νεανικής επιχειρηματικότητας στο Pierce και συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση δημιουργίας και λειτουργίας επιτυχημένων μαθητικών επιχειρήσεων (2014: ΥΓΕΙΟΚΡΑΤΗΣ, 2105: Youthelp, 2016: BUDGEE), οι οποίες κτίζονται πάνω στις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες των ίδιων των μαθητών. Πάνω από 200 μαθητές μας έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας, κατά την περίοδο 2011 - 2017.

Μέσω του προγράμματος "Εικονική Επιχείρηση", οι μαθητές μας αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες,  προετοιμάζονται για τη μετάβαση στην ενήλικη ζωή, μαθαίνουν να παίρνουν σωστές αποφάσεις για το μέλλον τους, αποκτούν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, προσθέτουν εφόδια στο βιογραφικό τους σημείωμα και αποκτούν Πιστοποίηση Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων, η οποία ενισχύει τις ευκαιρίες να γίνουν δεκτοί σε σπουδαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού, να κάνουν Πρακτική Άσκηση και να εργαστούν σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις!

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την Ιστορία της επιχείρησης, τη διάκριση στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας, την Παρουσίαση στον ΣΚΑΙ , την Παρουσία στη Μαθητική Έκθεση στοThe Mall Athens