ΔΕΙΤΕ

"Wheels of Travel": στις 10 κορυφαίες μαθητικές επιχειρήσεις του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας!

March 28, 2017

Η μαθητική επιχείρηση "Wheels of Travel" του Λυκείου Pierce αναδείχθηκε στις 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στο Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων

Ο διαγωνισμός διεξάγεται διαδικτυακά, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παράλληλα με το Πρόγραμμα της "Εικονικής Επιχείρησης", στο οποίο επίσης συμμετέχει η Wheels of Travel. Μέσω του προγράμματος, οι μαθητές κατανοούν τις διαδικασίες και τα οφέλη της κοινωνικής καινοτομίας.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, η Ομάδα του Pierce θα έχει στη διάθεσή της έναν εθελοντή (e-mentor), ο οποίος θα τη βοηθήσει να μετεξελίξει την ιδέα της σε υψηλότερο επίπεδο. Θα προετοιμαστεί, επίσης, κατάλληλα για τη συμμετοχή της στον τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουλίου.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την ιστορία της επιχείρησης, την παρουσίαση στον ΣΚΑΙ καθώς και την παρουσία στη Μαθητική Έκθεση στοThe Mall Athens.