ΔΕΙΤΕ

Παρουσίαση της Wheels of Travel στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

March 12, 2017

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν οι μαθήτριες - μέλη του Ομίλου Επιχειρηματικότητας του Pierce,  Ρέινα Φελούς, Κωνσταντίνα Βενιέρη, Μαριάννα Χρονοπούλου, Εβελίνα Σερφιώτη και Πένυ Αργύρη όταν επισκέφθηκαν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ την Τετάρτη 1 Μαρτίου και παρουσίασαν τη Μαθητική Επιχείρηση της φετινής χρονιάς Wheels of Travel. 

Οι μαθήτριες έλαβαν μέρος στην εκπομπή "Ready Business" του δημοσιογράφου Νίκου Υποφάντη που μεταδόθηκε από την τηλεόραση την Κυριακή 5 Μαρτίου. Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Η Πρόεδρος του Ομίλου Κωνσταντίνα Βενιέρη και η Διευθύντρια Πωλήσεων Μαριάννα Χρονοπούλου περιέγραψαν το αντικείμενο, τους στόχους και τις δράσεις της μαθητικής επιχείρησης του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Στην εκπομπή συμμετείχε και η Πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων κ. Λίτσα Παναγιωτοπούλου, η οποία συνεχάρη τις μαθήτριες και τον Όμιλο για τη δράση του και εξήρε τα οφέλη που αποκομίζουν οι μαθητές από τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα Επιχειρηματικότητας του ΣΕΝ.

Οι μαθήτριες μίλησαν και στη ραδιοφωνική εκπομπή της δημοσιογράφου Χριστίνας Βίδου "Ζωή.gr" ενώ μίλησαν και με άλλους δημοσιογράφους του σταθμού, την κ. Σία Κοσιώνη, τον κ. Νίκο Φιλιππίδη κ.ά. 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή μαθητική επιχείρηση των μαθητών του Λυκείου του Pierce εδώ και εδώ