ΔΕΙΤΕ

Επισκέψεις εκπροσώπων ξένων πανεπιστημίων - Έκθεση Πανεπιστημίων Κύπρου

February 26, 2017

Το Κέντρο Συμβουλευτικής για Σπουδές στο Εξωτερικό (http://www.pierce.gr/spoudes-sto-ekswteriko) δίνει σε μαθητές και αποφοίτους του Pierce πρόσβαση σε πληροφορίες, σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση εκτός Ελλάδος.

Σε αυτό το πλαίσιο, για τις επόμενες εβδομάδες έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες επισκέψεις εκπροσώπων ξένων πανεπιστημίων, για ενημέρωση των Γονέων και των μαθητών του Λυκείου και του IB Diploma Program, στο χώρο του Library Media Center:

Τετάρτη 1η Μαρτίου, στις 14:45: παρουσίαση του Lancaster University Management School http://www.lancaster.ac.uk/lums/ από την Alice Callaghan, Regional Manager (Europe, Russia & South America).

Πέμπτη 2 Μαρτίου, στις 11: 55-  παρουσίαση του UCSC International- Università Cattolica del Sacro CuoreIlaria Maria Bossi στο Μιλάνο για σπουδές στην 
                                                      Ιατρική- Χειρουργική από την  Ilaria Maria Bossi .

Πέμπτη 2 Μαρτίου, στις 14:45: παρουσίαση του UCSC International - Università Cattolica del Sacro Cuore http://www.ucscinternational.it/academics/undergraduate-programs/bachelor-degrees-in-english (Μιλάνο για σπουδές στην Ιατρική - Χειρουργική) από την Ilaria Maria Bossi. 

Δευτέρα 6 Μαρτίου (5:00-8:30 μ.μ.): Έκθεση Πανεπιστημίων Κύπρου, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 12:00: παρουσίαση του Hellenic College Holy Cross, USA http://www.hchc.edu, από τον Αιδ. Christopher Metropoulos.