ΔΕΙΤΕ

Εξαιρετικά αποτελέσματα και άριστες επιδόσεις στις Πανελλαδικές για τους μαθητές του Pierce

September 6, 2017

Οι εξαιρετικές επιδόσεις που πέτυχαν και φέτος οι τελειόφοιτοι του Pierce στις Πανελλαδικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την αφοσίωση στο στόχο που επιδεικνύουν οι μαθητές μας αλλά και τη συστηματική και ολοκληρωμένη, καθημερινή προετοιμασία στην τάξη, από τους καθηγητές τους. 

Συνεχίζοντας μια διαρκή παράδοση επιτυχιών και διακρίσεων, και παρά τα δύσκολα θέματα σε ορισμένα μαθήματα, οι τελειόφοιτοι του 2017 σημείωσαν υψηλές επιδόσεις, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό τους για εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης. Οι μαθητές μας αποδεικνύουν, γι’ άλλη μια φορά, ότι η επιτυχία στις εξετάσεις είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο Pierce.

Δείτε, στον πίνακα που ακολουθεί, το ποσοστό των αριστούχων ανά μάθημα, σε σύγκριση με τον Πανελλαδικό Μέσο Όρο.

Πανελλαδικές 2017

Η αριστεία και η διάκριση αποτελούν την επιβράβευση της προσπάθειας και μας κάνουν, τόσο τους καθηγητές όσο και τη Διοίκηση του Σχολείου, ιδιαίτερα υπερήφανους για τις επιτυχίες των παιδιών μας.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία των μαθητών μας σε όλα τα μαθήματα, σε σύγκριση με τον Πανελλαδικό Μέσο Όρο.