ΔΕΙΤΕ

Open House 2017: Φεστιβάλ ομαδικότητας και συνεισφοράς στο συνάνθρωπο!

April 5, 2017

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της μαθητικής ζωής στο Pierce είναι το Open House, η κορυφαία εκδήλωση των Μαθητικών Κοινοτήτων Γυμνασίου και Λυκείου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το  Σάββατο 8 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στην Αγία Παρασκευή.

Το Open House είναι μια γιορτή στην ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και τη συνεισφορά στο συνάνθρωπο. Οι μαθητές του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος οργανώνουν ένα πολύχρωμο και πλούσιο σε καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα φεστιβάλ, παρουσιάζουν τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές τους δράσεις και, με τα έσοδα, ενισχύουν το ταμείο Υποτροφιών του Σχολείου, καθώς και μη κερδοσκοπικά σωματεία, που φέτος θα είναι η Πτέρυγα Εγκαταλελειμμένων Νεογνών του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα", ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα" και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Κάθε γωνιά και κάθε αίθουσα θα γεμίσουν ζωή, θα αναδείξουν τις πολύπλευρες προσωπικότητες και τις δημιουργικές δυνάμεις των μαθητών μας, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά τους. Κάθε συναρπαστική εκδήλωση θα ενισχύσει την κοινωνική παρουσία, την πολυμέρεια και την εκπαιδευτική παράδοση του Κολλεγίου.

Στο Open House 2016 συγκεντρώθηκαν έσοδα άνω των 96.000 ευρώ, μέρος των οποίων δόθηκε σε 24 υποτροφίες μαθητών μας του Γυμνασίου και του Λυκείου του Pierce. Με αυτό τον τρόπο, και εμπνεόμενοι από το μότο του Σχολείου μας "Non ministrari, sed ministrare" ("Να μην υπηρετείσαι, αλλά να υπηρετείς"), εξασφαλίστηκε και στηρίχθηκε οικονομικά η δυνατότητα φοίτησης 24 μαθητών του Σχολείου μας, δηλαδή σχεδόν ενός ολόκληρου τμήματος.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, προσφέροντας ένα δώρο για τη λαχειοφόρο αγορά, είτε κάποια είδη αναγκαία για τη λειτουργία των μαθητικών περιπτέρων (ταβέρνα, βιβλιοπωλείο, bazaar κ.λπ.). 

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε μια online δωρεά εδώ. "Η δωρεά σας θα κάνει τη διαφορά" 

Η οικογένεια του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος γιορτάζει φέτος 142 χρόνια από την ίδρυσή του και με χαρά θα σας καλωσορίσει στο OPEN HOUSE του 2017!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Open House.