ΔΕΙΤΕ

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2018 (22 Ιουνίου - 16 Ιουλίου)

June 22, 2018

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενεργοποιείται η διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.). Οι τελειόφοιτοι που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο του Υποδιευθυντού Λυκείου, κ. Μιχαήλ Σιάμου, για να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους κωδικό (password) προκειμένου να υποβάλουν το Μ.Δ. Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό (και τον κωδικό εξετάσεων που αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου) θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/ να μελετούν το Μ.Δ., να δηλώνουν τις προσωρινές προτιμήσεις τους (Προσωρινή Αποθήκευση) και να προχωρήσουν, τελικά, μετά την ανακοίνωση των βαθμών, στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση), το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.

Ο Υποδιευθυντής του Λυκείου κ. Σιάμος θα είναι στη διάθεση των υποψηφίων που θα επιλέξουν να οριστικοποιήσουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο στο Pierce. Επίσης, η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Αγοράς Εργασίας, κα. Άννα Ωρολογά (εσωτ. 1183), θα είναι στη διάθεση των τελειοφοίτων από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου και από την Τετάρτη 11 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, ώστε να τους καθοδηγήσει, κατά προτεραιότητα, και να τους συμβουλεύσει στη διαδικασία επιλογής σχολών.

Το Μηχανογραφικό Δελτίο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018  είναι, επίσης, αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ και μπορείτε να το δείτε και να το εκτυπώσετε εδώ. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να κάνετε Υπολογισμό των Μορίων σας.

Οι απόφοιτοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017 ή 2016 και επιθυμούν να υποβάλλουν Μηχανογραφικό για το 10% των θέσεων, θα πρέπει, επίσης, να προσέλθουν στις ίδιες ημερομηνίες για να δημιουργήσουν τον κωδικό τους και, στη συνέχεια, να υποβάλουν Μ.Δ. Το Μ.Δ. για το 10% μπορούν να το δουν και να το εκτυπώσουν εδώ (5 επιστημονικά πεδία).