ΔΕΙΤΕ

Discover Pierce Day - Γνωρίστε το Pierce! (Κυριακή 19 Μαρτίου)

March 10, 2017

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11:00, το Pierce ανοίγει τις πόρτες του και έναν μοναδικό κόσμο εκπαίδευσης στους μελλοντικούς μαθητές και τους γονείς τους, με το Discover Pierce Day!

Για μία ολόκληρη ημέρα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την ιστορία και τη λειτουργία του Pierce, να ξεναγηθείτε στις τεχνολογικά εξοπλισμένες αίθουσες και τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, να ενημερωθείτε για τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης του Σχολείου και να σχεδιάσετε μαζί μας το μέλλον του παιδιού σας! 

Discover Pierce Day

Οι μαθητές μας θα είναι επίσης εκεί, να παρουσιάσουν την εκπαιδευτική εμπειρία του Σχολείου, μέσα από τα δικά τους μάτια, καθώς και τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν. Δείτε το πρόγραμμα του Discover Pierce.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ και … Discover Pierce Day!  

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: τηλ.: 210 600 9800 εσωτ. 1161
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Discover Pierce Day (θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών).
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις εισαγωγικές εξετάσεις 2016

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: τηλ. 210 600 9800 εσωτ. 1161 και, στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις εισαγωγικές εξετάσεις 2017.

Θα μπορείτε να κάνετε χρήση του χώρου στάθμευσης, μέχρι συμπλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων.